Campercomfortsysteem voor Camperpark Kinderdijk

Hoewel de uitrol van dit project pas in het najaar aan de orde is, wanneer het park een andere locatie heeft, is ST&D blij met het verkrijgen van deze opdracht: het verzorgen van een campercomfortsysteem voor Camperpark Kinderdijk.

Dit gerenommeerde camperpark, op één van ’s lands meest toeristische plekken in de buurt van de molens van Kinderdijk, kiest voor de expertise van ons Apeldoorns bedrijf. De komende maanden zullen wij i.s.m. onze partner Beckmann het campercomfortsysteem in orde maken. In dit geval valt daarbij te denken aan: stroomvoorziening en parkeersysteem (in-/uitrijterminals, slagbomen, kassa
-CCV connected- en managementsoftware). Alles zal zodanig (meertalig) ingericht moeten worden dat de grote stroom (inter)nationale camperaars een zo gastvrij mogelijk welkom ervaart!   

ST&D ontzorgt de recreatieondernemer al meer dan 25 jaar. Graag denken wij ook met ú mee als het gaat om uw camping, camper- of recreatiepark. ST&D fabriceert veelal in eigen huis en voert ook onderhoud uit in heel NL.