Dynamisch afsluiten op Vakbeurs Mobiliteit

Dynamisch afsluiten in een dynamische markt; ST&D laat zien hóe
Vakbeurs Mobiliteit, 28-29 november ’18, Houten

ST&D constateert dat de markt in dynamisch afsluiten, toegangscontrole en parkeren de afgelopen jaren sterk is veranderd. Aan beveiliging worden steeds hogere eisen gesteld en de toegangstechnieken spelen in toenemende mate een rol in de beleving van de gastvrijheid van een bedrijf of gemeente; een hogere beveiligingsgraad hoeft echter geen bottleneck te zijn voor de doorstroming van bezoekers! Tel daarbij op dat onze strak vormgeven toegangsinstallaties ook mooi zijn om te zien…

Op de Vakbeurs Mobiliteit laat ST&D u, als partner van Nedap, graag de mogelijkheden zien als het gaat om ‘smart city access’,
‘wireless vehicle detection’ en ‘long range identification’. Met oplossingen zoals het platform voor voertuigcontrole en toegang-op-afstand: MOOV. Óf bijvoorbeeld het platform met real-time parkeerinformatie: SENSIT.


(meer over het city access project in Roermond vindt u hier)

Fabrikant en erkend installateur
ST&D is zowel fabrikant als installateur. Al onze producten produceren wij in onze fabriek in Apeldoorn. Van slagbomen, inzinkbare palen tot complete parkeersystemen. Eigen personeel zorgt voor vakkundige montage op uw locatie(s). Hierbij werken we, waar nodig, nauw samen met uw technische mensen. Het uitgangspunt is een solide installatie die betrouwbaar is, die past bij uw doelstellingen en die weinig onderhoud nodig heeft!

ST&D werkt voor
gemeenten, projectontwikkelaars, de recreatiebranche en vele andere bedrijven. Ook particulieren doen steeds vaker een beroep op onze expertise. Onze producten treft u aan in autoluwe binnensteden, parkeergarages, bedrijfspanden, op campings en bij andere toegangen en verkeerssituaties. Zij vinden bij ons producten zoals:

high security pillars voertuigdetectie
traffic pillars parkeersystemen
kentekenherkenning betaalsystemen
slagbomen 24/7 servicedienst
tourniquets NL fabricaat

ST&D werkt ook internationaal
ST&D is niet alleen succesvol actief op de Nederlandse markt. Samen met onze partners werken wij ook in België, Denemarken, Duitsland en het Midden-Oosten (Verenigde Arabische Emiraten). Dus ook voor grensoverschrijdende projecten kunt u op ons rekenen.

Kortom
Security, Technics & Development, ofwel: ST&D, heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van toegangscontrole, toegangsdosering, beveiliging en verkeersregeling. We bedenken oplossingen, bouwen èn onderhouden ze.
Dat wij een betrouwbare partner zijn blijkt uit onze trouwe opdrachtgevers; daar zijn we best trots op!

Wij nodigen u van harte uit: bestel hier uw gratis toegangskaart(en)!