Een goede eerste indruk…

Ze gaan pas open in juli 2021, maar nu al wordt er -logischerwijs- hard gewerkt op Soof Vakantiepark in Rhenen. De lodges op ’t park zijn straks klaar voor de toekomst; duurzaam verwarmd, gemaakt van duurzame materialen en rekening houdend met de natuurlijke omgeving. En ook aan de eerste indruk die gasten krijgen wanneer zij op het park aankomen wordt hard gewerkt…

Niet zonder trots vermelden we daarom dan ook dat Soof gekozen heeft om het visitekaartje van het park, de entree, te voorzien van een gastvrije toegangsoplossing van ST&D Apeldoorn. Een slagboominstallatie met kentekencamera, geheel uit RVS. Het systeem beschikt dus over kentekenherkenning en koppelt bovendien met het boekingssysteem; het ziet er daarom niet alleen fraai uit, maar ontzorgt door deze koppeling ook de dames en heren van de receptie.

Het visitekaartje, de entree, van Soof Vakantiepark met RVS slagboominstallatie van ST&D

Eigenaar Jurjen van Dijk kende ST&D al van zijn andere vakantiepark De Thijmse Berg waarvoor wij eveneens de slagboom voorziening mochten verzorgen. En ook díe is uit RVS gemaakt. Jurjen: “ST&D is al jarenlang een bewezen en betrouwbare partner op het gebied van onze toegangscontrole. De koppeling met onze boekingssoftware Tommy i.c.m. de kentekenherkenning was voor ons de doorslaggevende factor om ook voor dit park voor ST&D te gaan. Daarnaast alle credits aan het vertrouwde en vakkundige team-in-uitvoering, te weten Henry en Nico.”

Het team van ST&D Apeldoorn fabriceert en levert al meer dan 25 jaar toegangscontrolesystemen voor recreatieondernemers en aan NL gemeenten. Wilt u meer weten over het gemak van kentekenherkenning, het koppelen met (de vele, bestaande soorten!) boekingssoftware en andere mogelijkheden zoals bijv. stroom- en waterzuilen?  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Hier vind u meer over (de vorderingen bij) Soof Vakantiepark in Rhenen.

Soof Luxe Wellness Eco Lodge (credits: vakantieparksoof.nl)