Multi-tenant toegangssysteem voor PropertyView

Parkeerplaatsexploitatie voor gebouwen met meerdere huurders

Gebouwenbeheer is een complexe aangelegenheid, waarbij de toegangscontrole slechts één van de vele aspecten is.
Maar wèl een belangrijke; het is tenslotte het eerste waarmee de bezoeker in aanraking komt wanneer deze het terrein op rijdt!

Dat snappen we bij ST&D; vorm, functie en betrouwbaarheid gaan dan ook goed samen in ons zgn. ‘multi-tenant systeem’.
Een toegangscontrolesysteem dat geschikt is voor een parkeerplaats waar meerdere huurders gebruik van mogen maken, al dan niet met een toegewezen aantal parkeerplaatsen per huurder. Zoals hier in Schiedam; voor opdrachtgever PropertyView:

Het multi-tenant systeem van ST&D is hier uitgevoerd met:

  • Kentekenherkenningscamera’s (in RVS behuizing) en managementsysteem;
  • intercoms met touchscreen in aluminium behuizing;
  • een fris, digitaal bord infobord met de namen van de huurders (incl. vol/vrij signalering);
  • en natuurlijk de robuuste, vandaalbestendige ST&D 400 slagbomen.

Naar wens zijn de zuilen gepoedercoat in, bij het gebouw passende, grijze RAL-kleuren. In verband met de beperkte ruimte is er bij de kentekencamera’s gekozen voor wandmontage in plaats van stand-alone; in een robuuste RVS-behuizing zijn deze gemonteerd aan de slagboomkast. Daarnaast is het systeem bijzonder gebruiksvriendelijk; het managementsysteem van fabricaat Nedap maakt bijv. dat de recepties van de kantoren (lees: de huurders) de slagboom openen via een applicatie en/of kentekens van vaste gebruikers kunnen toevoegen. Ook is er nagedacht over voorzieningen voor wanneer de internetverbinding onverhoopt wegvalt. Zijn er onverhoopt toch problemen? Dan is het goed te weten dat ST&D Apeldoorn een eigen team van storingsmonteurs heeft, evenals eigen onderhoudsmonteurs want… voorkomen is beter dan genezen.