Menu openen
Nieuws
Nieuws

De Vossenburcht kiest voor kwaliteit

20 juni 2024

Familiecamping autoluw door gastvriendelijke toegangsoplossing van ST&D

Bij Camping De Vossenburcht in IJhorst was men naarstig op zoek naar een nieuwe slagboominstallatie als vervanging voor de inmiddels verouderde slagbomen. Gelegen in één van de mooiste gedeelten van Overijssel, het Reestdal, biedt de familiecamping een schat aan verblijfsmogelijkheden. ST&D Apeldoorn B.V. mocht meedenken over de guest journey, toegangscontrole en parkeren.

De Vossenburcht is een mooie 4 ½ sterren camping in Overijssel, prachtig gelegen in de bossen van IJhorst. De camping biedt veel faciliteiten voor jong en oud. Gastvrijheid en kindvriendelijkheid staan bij de camping dan ook hoog in het vaandel. Men is zich sterk bewust van het feit dat de meeste mensen die met caravan of camper erop uit trekken willen ontsnappen aan het dagelijks leven; verlangen naar de stilte en rust van de natuur. Klinkt logisch, toch? Maar hóe beperk je -op een gastvriendelijke manier- het aantal vervoersbewegingen op je camping? En zorg je dat je gast op het juiste deel van het terrein terechtkomt? Het is tenslotte een groot terrein, met niet alleen 126 kampeerplaatsen, maar ook verhuur-accomodaties zoals cottages, lodges en tenten. En een restaurant dat ook bezoekers van buitenaf verwelkomt.

Dhr. Alex Dekker, Eigenaar van familiecamping De Vossenburcht

Alex Dekker, Eigenaar van De Vossenburcht: “We hebben die rust hoog in het vaandel en willen voorkomen dat gasten voor ieder wissewasje met de auto over het terrein rijden, om -ik noem maar een voorbeeld- de volle afvalzakken naar de container brengen. Anti-pass back, een telsysteem en de mogelijkheid om tijdsintervallen in te stellen bieden hiertoe uitkomst. ST&D heeft ons op een prettige manier door de mogelijkheden geloodst.”  

Autoluw
De ST&D slagboominstallatie is uitgevoerd met kentekenherkenning en gekoppeld aan het reserveringssysteem Tommy Booking Support. De gast geniet hierbij van optimaal gemak. Ook vaste leveranciers kunnen op eenvoudige wijze het terrein van de Vossenburcht op- en afrijden. Omdat alle in- en uitgaande kentekens worden gecheckt en geteld in ons online managementsysteem is het autoluw maken van De Vossenburcht goed na te streven.

Plaatsing van de slagboominstallatie nabij het Trekkersveld op De Vossenburcht
Als het seizoen begonnen is, ziet alles er een stuk vrolijker uit!

Installeren en meedenken
Het installeren van slagboominstallaties is dagelijkse kost voor de techneuten van ST&D. Soms komen er echter nog vragen op bij de klant wanneer zij met de installatie bezig zijn. Dan is het goed te weten dat ST&D altijd probeert mee te denken:
Je bent natuurlijk gewend aan het oude systeem en realiseert je ondanks de toelichting wellicht niet direct de mogelijkheden die het nieuwe systeem je biedt. Het was wat ons betreft best ’n gecompliceerde aanvraag; er kwamen dan ook op het laatste moment nog wat praktische vragen op. Het was fijn dat de monteurs van ST&D ter plekke bij de installatie met ons meedachten en alsnog op een aantal van onze wensen konden én wilden inspelen.”, aldus Alex.

Een gastvriendelijk entree op autoluwe familiecamping De Vossenburcht, in IJhorst

Features:

  • Robuuste slagboominstallatie (RVS) type ST&D 600
  • Kentekenherkenning
  • Pincodetableau
  • Telsysteem
  • Koppeling met Tommy Booking Support (reserveringssysteem)

ST&D heeft dan ook jarenlange ervaring met slagboominstallaties, inzinkbare pilaren en andere vormen van toegangstechniek. In combinatie met verschillende technologieën zoals kentekenherkenning, QR-codes, en tegenwoordig zelfs gezichtsherkenning wordt samen met de opdrachtgever gekeken naar wat voor hem het beste resultaat geeft. Of zoals ’n recreatieondernemer het zou zeggen: “hoe de toegangscontrole het beste opgaat in de guest journey”.

Over De Vossenburcht
Website: www.devossenburcht.nl

Over ST&D Apeldoorn B.V.
Website: www.st-d.nl