Samenwerken met specialistische partners voor het optimale resultaat

 

Samenwerken is de kracht om tot betere oplossingen te komen. ST&D werkt al jaren samen met gerenommeerde partners om onze klanten de beste oplossing te kunnen bieden.

ST&D is gecertifieerd integratiepartner van Nedap voor voertuigenidentificatie

 

Nedap-logo

ST&D is gecertificeerd integratiepartner van Nedap. Nedap heeft een platfom voor beveiligingsoplossingen en is specialist op het gebied van voertuigenidentificatie, voertuigdetectie en Smart City Access, oftewel Intelligente stadstoegang. Door onze samenwerking met Nedap kunnen wij voertuigsystemen leveren die het verkeer reguleren in gemeenten, winkelgebieden of (historische afsluitbare) stadscentra. De Nedap systemen sluiten naadloos aan op de toegangsinstallaties die wij in eigen beheer ontwikkelen en onderhouden, waaronder onze slagbomen en inzinkbare palen. Ons personeel is hiervoor gecertifieerd en getraind door Nedap.

 

ST&D en Transelect voor online toepassingen in parkeren

transelect

ST&D werkt voor de ontwikkeling van onlineapplicaties samen met Transelect. Bijvoorbeeld bij onze parkeersystemen, waarbij het mogelijk is on-line te boeken, betalen en te beheren. Transelect levert beproefde technologie die wij koppelen aan onze toegangscontrole en parkeerssystemen.