ST&D: kwaliteit in onderhoud en service in eigen beheer

STD service beheer

Hoe onderhoudsvrij uw installatie ook is, elke installatie heeft onderhoud nodig. Of het nu gaat om slagbomen, inzinkbare palen of communicatiesystemen die toegangscontrole mogelijk maken.

Bij ST&D zorgen wij voor deze service in eigen beheer. En wij hebben hiervoor ons eigen personeel dat gekwalificeerd en gecertificeerd is. U sluit met ons een onderhoudscontract af, en wij zorgen voor de rest. Wel zo handig. Natuurlijk plannen wij het moment van de onderhoudswerkzaamheden in overleg met u. Zo voorkomen we onnodige overlast aan de toegang van uw bedrijf of terrein.

Regulier onderhoud en service bij ST&D

Onderhoud en service kan betrekking hebben op:

  • software updates in automatisering
  • repareren van kleinere schades door aanrijdingen of vandalisme
  • onderhoud of vervanging van onderdelen

Bij plaatsing van de installatie kunnen wij u vooraf een inschatting geven van de onderhoudskosten bij normaal gebruik (niet rekening houdend met vandalisme of andere extern veroorzaakte beschadigingen).

Assistentie bij calamiteiten en noodhulp

Helaas komt het voor dat uw systeem door onder andere aanrijdingen door weggebruikers, vandalen of andere factoren niet meer weer (volledig) werkt. Dit leidt tot een situatie waarin snel actie moet worden ondernomen.

Wij weten hoe belangrijk de toegangscontrole voor uw organisatie is. Daarom heeft ST&D een 24 uurs-service die 7 dagen per week gedurende het gehele jaar beschikbaar is om u assistentie te verlenen. Hetzij op afstand, hetzij ter plaatse. Dit afhankelijk van het probleem.

De kwaliteit van de onderhoudswerkzaamheden en servicebeheer van ST&D

Bij ST&D zijn we er trots op dat wij door onze klanten worden omschreven als betrouwbare partij met een snelle en effectieve service. Wij werken altijd met gecertificeerd en goed opgeleid gekwalificeerd personeel. Zij kennen uw installatie en zijn op de hoogte van de afspraken in uw onderhoudscontract.