Werken bij ST&D

Welkom in de wereld van ST&D!
We bedenken, bouwen en onderhouden complete en pasklare oplossingen voor gecontroleerde toegang. Je kunt hierbij denken aan: dynamische stadsafsluitingen, toegangscontrolesystemen, parkeersystemen en slagbomen. Deze zijn te vinden in en om (autoluwe) binnensteden, parkeergarages, bedrijfspanden en op campings.

Security, Technics and…Development. We maken onze producten dan ook veelal in eigen beheer. Dat maakt dat je bij ST&D werkt met een topproduct, in een klantgerichte, sterk groeiende organisatie. En daar zijn we trots op!

De werksfeer is open, informeel, collegiaal en resultaatgericht.
Alle medewerkers van ST&D en ST&D Service BV delen onze drie kernwaarden:

  • meedenken met de klant;
  • leveren van topkwaliteit, veiligheid en service;
  • respect tonen voor mens en omgeving.
Vacatures Jobs

Welkom bij ST&D!

 

 

Goed opgeleid aan het werk

Ondanks de dynamiek van ons groeiende bedrijf, word je goed opgeleid in onze producten en diensten. Niet alleen als je in dienst komt, maar gedurende je hele dienstverband maken we graag tijd en ruimte voor jouw groei en ontwikkeling. De wereld van toegangscontrole en beveiliging is tenslotte innovatief en ST&D speelt hier continu op in met nieuwe producten en technieken. Dat betekent dat je nooit ophoudt met leren. Immers, de meeste producten en diensten vereisen gecertificeerd personeel. Niet alleen voor installatie en onderhoud, maar ook voor adviesverstrekking en sales. Daar waar nodig werken we dan ook samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Waar kun je werken bij ST&D?

Het hoofdkantoor van ST&D staat in Apeldoorn. Voor servicetechnici en onderhoudsmonteurs zijn ook regionale mogelijkheden. Hierbij vertrek je, afhankelijk van de ligging van de klanten die je bedient, bijvoorbeeld vanuit Arnhem, Amersfoort of Apeldoorn.

Solliciteren bij ST&D

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures. Maar mocht je reeds ervaring hebben in onze branche, bijvoorbeeld als Monteur/Engineer (plaatsing en/of onderhoud) Projectmanager, ICT-er of Accountmanager, en wil je graag in de toekomst ons team komen versterken, dan mag je ons altijd alvast je CV en motivatie toesturen.

Geen ervaring, maar die wil je wèl opdoen? We maken graag tijd en ruimte voor stagiairs en bieden regelmatig leer-/werkplekken aan.
Neem dan ook gerust contact met ons op.

Kijk ook eens op onze ‘fijnparkeren’ Facebook-pagina!