Parkeren met kentekenherkenning voor Stadscamping Zeeland

Stadscamping Zeeland in Middelburg heeft een prachtig parkeersysteem op basis van kentekenherkenning, QR-code en mifare-readers aangeschaft. Met dit systeem, in combinatie met het Nedap Identification Systems MOOV-platform, is dit park klaar voor de toekomst en kan er eenvoudig gekoppeld worden met diverse reserveringsapplicaties!

Het bericht na oplevering van de Parkmanager van Stadscamping Zeeland te Middelburg: “Onze complimenten aan het volledige team (intern /extern) van ST&D voor het opleveren van het nieuwe parkeersysteem op ons park! Professioneel, vakkundig en zeer netjes werk afgeleverd in samenwerking met onze mensen van Stadscamping Zeeland. Hartelijk dank hiervoor.”

Dhr. Ben Siebes, Commercieel Directeur van ST&D: “We zijn uiteraard erg blij met dit compliment aan ons team dat in het hoogseizoen een mooie prestatie heeft neergezet. ST&D is al jaren werkzaam in de recreatiesector en merkt dat deze sector o.a. behoefte heeft aan parkeerfaciliteiten die kunnen koppelen met de verschillende reserveringssystemen die momenteel verkrijgbaar zijn. De recreatie-ondernemer kan zodoende méér uit zowel parkeersysteem als uit zijn boekingssysteem halen. Denk bijvoorbeeld aan interessante managementinformatie. ST&D biedt dan ook parkeer- en toegangssystemen welke geschikt zijn voor de meeste, huidige reserverings-/boekingssystemen.”

Slagbomen, kentekenherkenning, tourniquets, toegangscontrole en parkeersystemen: ST&D Apeldoorn!