Rampalen tegen inbraken, ramkraken en overvallen

Alle door ST&D ontwikkelde palen kunnen als ramkraak oplossing gebruikt worden.

Bijvoorbeeld de Mega Pillar. Deze uiterst solide paal is inzinkbaar in de grond en weegt circa 500 kilo. Met een doorsnede van 61 cm, en een binnenbuis van thermisch verzinkt staal, kunnen deze palen tegen ‘een stootje’. De buitenzijde is afgewerkt met een mantel van RVS en LED verlichting. De paal met unieke telescopische werking kan hydraulisch inzinken in de grond. In deze stand vormt hij geen obstakel. Zo ondervinden reguliere transportbewegingen, zoals laden en lossen, geen hinder van de ramkraakbeveiliging.

De Mega Pillar paal is tevens zeer geschikt als stadsafsluiting en wegafsluiting op buitenwegen waar grote voertuigen moeten passeren (trucks, landbouwvoertuigen).

 

Behalve Mega Pillar kunnen ook de slankere RVS palen van ST&D worden uitgevoerd als oplossingen tegen ramkraken. Zo is het onder meer mogelijk de Pillar B700, met een diameter van 27,3 cm te gebruiken tegen ramkraken. Hierbij wordt deze paal met beton gevuld.

 

Een uniforme aanblik en maximale beveiliging met RVS rampalen

Door het combineren van rampalen en andere, al dan niet inzinkbare, palen van ST&D behoudt u een uniforme vormgeving van uw toegang of entree. Immers de rampaal heeft hetzelfde professionele en moderne uiterlijk als de andere RVS palen van ST&D. De extra verstevigde rampalen plaatst u daar waar het risico op ramkraken het grootst is. Bijvoorbeeld waar voertuigen uw pand kunnen inrijden of voor betaalautomaten. Op andere plekken kunt u de toegangscontrole regelen met de standaard (inzinkbare) RVS palen. Samen met u bekijken we waar welk soort paal het beste geplaatst kan worden.

 

Zoekt u bij uw toegangsbeveiliging ook cameramonitoring, kentekenherkenning, of andere vormen van toegangscontrole, dan kunnen die eveneens naadloos worden geïntegreerd in een totaalplan voor uw bedrijf of terrein. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten.