Resort Marina Oolderhuuske in Roermond

De Gemeente Roermond wist ons al te vinden en nu ook ‘de Parel van de Maasplassen’. Op een schiereiland tussen de Maas en Maasplassen ligt Resort Marina Oolderhuuske. Het park met eigen jachthaven, camping en (drijvende) vakantiehuisjes heeft veel soorten gasten; waarbij zowel daggasten als vaste gasten. Van belang is daarom een geconditioneerde, snelle en gastvrije toegangscontrole.

Perry Houkens, eigenaar van Resort Marina Oolderhuuske, legt uit: “Bij onze bezoekersparkeerplaats hadden we veel last van hangjeugd en jongeren die met scooters onder de slagboom door gingen. We hebben daarom ST&D Apeldoorn in de hand genomen voor de eerste fase: het vervangen van de slagbomen voor de bezoekersparkeerplaats. In de komende tijd zal ST&D overige slagbomen en toegangstechniek vervangen.”

De vandaalbestendige ST&D slagbomen bij Resort Marina Oolderhuuske zijn voorzien van onderhek en puntenkam om ongenode gasten te weren. De robuuste slagboom is tevens uitgevoerd met een magneetvergrendeling van 4.000N (=400 kg). Meer informatie over (vandaalbestendige) slagbomen? Stuur uw verzoek naar info@st-d.nl en wij nemen graag contact met u op.

Meer over Resort Marina Oolderhuuske vindt u hier: www.oolderhuuske.nl