RVS slagboominstallatie voor De Thijmse Berg

Al meer dan 15 jaar mag ST&D De Thijmse Berg, in Rhenen, tot haar klanten rekenen.
ST&D is er trots op dit prachtige vakantiepark aan de voet van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug opnieuw te mogen bedienen. Ditmaal met een in RVS uitgevoerde slagboominstallatie.

Jurjen van Dijk, Eigenaar van de Thijmse Berg:
“De Thijmse Berg is een veelzijdig vakantiepark dat veel investeert in innovatie en ontwikkeling. Het bedrijf ondergaat momenteel ’n facelift met ondere andere nieuwe bungalows. Maar ook veiligheid en gastvriendelijkheid hebben wij hoog in het vaandel. Op de beurs hebben wij onlangs weer met ST&D gesproken; zij bieden een prachtige toegangsoplossing in RVS. De slagboom en zuil zien er niet alleen fraai uit in RVS, maar bieden moderne betalingsmogelijkheden. Wij hebben voor Payter gekozen; klanten kunnen nu contactloos betalen. Overigens, men kan ook op de oude, vertrouwde manier betalen: met muntjes. Kortom, zowel qua uitstraling als bediening een uitkomst voor ons parkeerterrein!”

De Thijmse Berg heeft gekozen voor slagboominstallatie STD 600, uitgevoerd in geborsteld RVS, voorzien van toegangscontrole MOOV* van Nedap (remote beheer) en betalingsafhandelaar Payter (contactloos betalen). Dat is pas fijnparkeren.nl!


  Vakantiepark De Thijmse Berg, Rhenen

* Toegewijd platform voor voertuig toegangscontrole. Door de cloud-management applicatie en de mogelijkheid om voertuigtoegangselementen zoals slagbomen, RFID-lezers en verkeerslichten aan elkaar te koppelen, is het MOOV-platform gemaakt voor (stads)toegangscontrole, (vooraf gereserveerde) parkeertoegang en andere geavanceerde voertuigtoegangsapplicaties.