Kaarten: Vakbeurs Mobiliteit

Vakbeurs Mobiliteit, 27 & 28 november ’19, is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied.
Daar draagt ST&D als professional, op gebied van veilige stadstoegang, graag aan bij.

Security, Technics & Development, ofwel: ST&D, heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van toegangscontrole, toegangsdosering, beveiliging en verkeersregeling. We bedenken oplossingen, bouwen èn onderhouden ze. Zijn fabrikant èn installateur. Dat wij daarmee een gedegen partner zijn blijkt uit onze trouwe opdrachtgevers, waaronder een groot deel van de Nederlandse gemeenten; daar zijn we best trots op!

ST&D is daarnaast al jaren partner van Nedap als het gaat om ‘smart city access’, ‘wireless vehicle detection’ en ‘long range identification’. Met oplossingen als bijv. het platform voor voertuigcontrole en toegang-op-afstand: MOOV. Of het platform met real-time parkeerinformatie: SENSIT.

Kortom, we laten u graag zien op de Vakbeurs Mobiliteit dat een hogere beveiligingsgraad geen bottleneck hoeft te zijn voor de doorstroming van bezoekers! Tel daarbij op dat onze strak vormgegeven RVS toegangsinstallaties ook gewoon mooi zijn om te zien :-).
Link beurspagina.Keywords:
bollards, pillars, nood- en hulpsystemen, KAR-systeem, TRANSIT, SENSIT, paaltjes, slagbomen, SOS Toegang, high security, certified bollards