ST&D start op Recreatie Vakbeurs met Tallykey

Apeldoorns bedrijf BeNeLux partner voor Deense producent van innovatieve energiezuilen

27 november 2018. ST&D Apeldoorn B.V. maakt vandaag op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg bekend dat zij gaat samenwerken met het Deense Tallykey. Laatstgenoemde is producent van o.a. innovatieve energiezuilen. Een slimme zet, want energie verbruik is ook bij recreatie ondernemers een stééds groter wordende kostenpost. Individuele stroomlevering èn facturering bespaart daarom geld en biedt een flexibelere splitsing van de kosten. 

De energiezuilen van Tallykey zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Van een robuuste zuil met een traditionele energiemeter tot een zuil met de meest recente oplossing voor het meten van de energieconsumptie: Tallyweb. Met deze laatste applicatie wordt de administratie van de recreatie ondernemer tot een minimum terug gebracht; gasten verwerken namelijk zelf het uitlezen van het systeem.

Ben Siebes, directeur van ST&D, vertelt: “Tallyweb gaat zelfs verder: de toegang tot faciliteiten, betaling voor diensten en het verbruik kan eenvoudig worden afgehandeld. Bij aankomst registreert de gast op het gebruiksvriendelijke, online portaal. Via dit portaal kunnen de vereiste diensten vantevoren met een creditcard worden betaald. De vooruitbetaling is gunstig voor de liquiditeit en vermindert het debiteurenrisico voor de ondernemer.”

De producten sluiten naadloos aan op het gamma van ST&D welke al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het leveren, en zèlf produceren, en onderhouden van toegangscontrole, toegangsdosering, beveiliging en verkeersregeling.

Meer info:

www.st-d.nl
www.tallykey.dk