ST&D welkom geheten door ASTRIN

Brancheorganisatie en belangenbehartiger van de Smart Infra, ASTRIN, verwelkomt ST&D als nieuw lid.
De vakbeurs voor verkeersprofessionals ‘Verkeer, Mobiliteit & Parkeren’ was een mooi moment voor beide partijen om dit te onderstrepen;

Gertjan Eg, Directeur van ASTRIN: “De verkeersindustrie staat niet op zich, maar is een deel van de infrastructuur in de openbare ruimte. Een onderdeel van een industrie die steeds meer zich richt op slimme oplossingen. Daarom is ASTRIN de branchevereniging van de Smart Infra. De wereld van mobiliteit, openbare verlichting, riooltechnologie, tunnels- en sluizen en andere infrastructuur verandert snel. Het past ons nu dingen te doen en steeds vooruit te kijken naar wat morgen nodig is.”

Ben Siebes, Commercieel Directeur van ST&D Apeldoorn, sluit zich daarbij aan: “Wij constateren dat de markt in dynamisch afsluiten, toegangscontrole en parkeren de afgelopen jaren sterk is veranderd. Aan beveiliging worden steeds hogere eisen gesteld en de toegangstechnieken spelen in toenemende mate een rol in de beleving van de gastvrijheid van een bedrijf of gemeente. ST&D is zowel fabrikant als installateur van verkeers-/toegangstechniek (o.a. slagbomen en inzinkbare palen); om voorop te kunnen blijven lopen is kennis delen van belang.”

Meer weten over ASTRIN of ST&D?
https://astrin.nl/
http://st-d.nl/