ST&D wenst recreatieondernemers sterkte

Mooi voorbeeld van support tijdens corona-tijd: Vakantiepark De Klepperstee

Nederland is verdeeld in 25 veiligheidsregio’s. Naar aanleiding van het besluit van verscheidene van deze veiligheidsregio’s om in hun gebied campings en vakantieparken te sluiten -om zo het recreatief nachtverblijf te verhinderen-, wil ST&D álle beheerders en eigenaren in de recreatiebranche een hart onder de riem steken in deze uitzonderlijke tijd;

“Als je al meer dan 30 jaar meeloopt in de branche, komt zo’n bericht wel even binnen.
Veel mensen ken je persoonlijk. Dat ráákt je”, zegt Ben Siebes. “Inderdaad, we kijken dan ook samen met deze ondernemers uit naar
zonniger tijden voor de branche en doen wat in onze macht ligt om na (én tijdens) deze bizarre periode support te leveren”, voegt compagnon Menno Luyten daar aan toe.

Een mooi voorbeeld van het leveren van support en diensten in deze periode is het opstarten van werkzaamheden bij Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp (Zeeland). “We zijn in goed overleg met de eigenaar gestart met de werkzaamheden, zodat alles op een veilige manier gebeurt. Het is een fasen-project, waarbij we begonnen zijn met het leveren en installeren van een dubbele slagboominstallatie. Door de fijne en nauwgezette samenwerking met de klant, maar zeker ook met ons eigen team, kunnen we tòch zorgen dat de klant op tijd bediend wordt en het afgesproken werk op tijd klaar is”, zegt Ben.

Vakantiepark De Klepperstee heeft gekozen voor een robuuste toegangsinstallatie van ST&D.
Zoals tegenwoordig alom gebruikelijk met kentekenherkenning, intercom en managementsysteem om remote (van afstand) de voertuigdoorgangen te kunnen bedienen. Dus niet alleen vanuit de receptie, maar op elke door de beheerder gewenste plek.
Het managementsysteem zit namelijk ‘in the cloud’ en kent dus een groot bediengemak. Ook genereert het systeem managementinformatie zoals rapportages en logfiles.

Daarnaast heeft De Klepperstee gekozen voor de nieuwste variant uit het slagbomen-assortiment van ST&D; de STD 500E.
Deze degelijke slagboominstallatie met een geavanceerde besturingslogica is goed voor ’n maximale netto-afsluiting van 5 meter.
Ook aan èxtra veiligheid is gedacht: deze slagboom heeft -standaard- een LED-strip over de volle lengte van de slagboomarm.
Het systeem in Ouddorp wordt gecompleteerd door de op maat gemaakte RVS-toegangszuilen welke, eveneens naar klantwens, zijn uitgevoerd in een bijpassende grijze RAL-kleur.

Meer weten over Vakantiepark De Klepperstee? www.klepperstee.com
Of over naar wens gemaakte toegangstechniek voor úw park? www.st-d.nl