Tandartspraktijk kiest voor slagboominstallatie ST&D

Over onze oplossingen voor gemeenten (stadstoegang) en de recreatiebranche (kentekenherkenning) hebben wij al vaak mooie items gemaakt. Maar ook zorginstanties en particulieren weten hun weg naar ST&D te vinden. Nu tandartspraktijken mondjesmaat (what’s in a name?) weer opengaan, leek het een mooie gelegenheid om een project te laten zien dat we in afgelopen weken mochten verzorgen voor tandartspraktijk ‘Mondzorg Bemmel’.

Deze moderne praktijk aan de Parksingel ligt in een prachtige, maar steeds drukker wordende woonwijk. Een slagboom was daarom een wens, maar deze moest niet alleen personeel en cliënten doorlaten; óók de bewoners van de bovengelegen appartementen verdienen een veilige toegang.

De ST&D400 slagboom was daarom een logische keuze; in samenhang met een robuuste, multifunctionele aluminium meldzuil. De zuil is uitgevoerd met muntvanger (easy does it), maar de installatie is ook uitgerust met afstandsbediening voor bewoners en is desgewenst uit te breiden/koppelen met andere toegangslezers.
Meer info?