Toegangs- en parkeersysteem voor BOAT&CO

gastvriendelijke toegang tot parkeergarage én hotelkamer

BOAT&CO, een gloednieuw aparthotel aan het water in de Amsterdamse Houthaven, is voorzien van een uiterst gastvriendelijk toegangs- en parkeersysteem. ST&D Apeldoorn mocht meedenken en meebouwen aan een robuust en bijzonder geavanceerd toegangssysteem.  

Gasten van BOAT&CO wordt d.m.v. een snel vouwhek, ook wel speedgate genoemd, toegang verleend tot de eigen ondergrondse, ruime parkeergarage. De gasten ontvangen bij de inrijterminal (uit RVS) een inrijticket, voorzien van barcode, waarna men de garage veilig kan binnenrijden.

Bij de receptie van BOAT&CO wordt dit ticket gevalideerd of vervangen door een hotel-keycard. Dit hotel-keycardsysteem is ook volledig geïntegreerd in het parkeersysteem, wat hotelgasten faciliteert om tijdens het verblijf de parkeergarage probleemloos te kunnen in- en uitrijden op basis van deze kaart. Milieuvriendelijk én gebruiksvriendelijk dus.

Blijft de gast niet overnachten? Geen punt; een cashless betaalautomaat biedt de mogelijkheid om veilig te betalen en daarna de garage op comfortabele wijze te verlaten. Dat is FijnParkeren voor binnen- en buitenlandse gasten!

Kortom, in Apeldoorn zijn we trots op dit mooie project en de fijne samenwerking met onze partners:  

  • HTC (speedgate)
  • Hotek (Hotel-keycard systeem)
  • ST&D Apeldoorn i.s.m. Beckmann & CCV Nederland
    (Inrijzuil, ticketing, intercom & cashless betaalautomaat)