Toegangscontrolesysteem voor Bungalowpark Simpelveld

Dat ST&D al meer dan 25 jaar de recreatiemarkt bedient is geen geheim, en ook nu is dat niet anders. Het is goed merkbaar dat de ondernemers in deze branche momenteel alles op alles zetten om te kunnen blijven doorgaan met alle restricties die daarbij horen. Bewonderenswaardig hoe er soms ‘out of the box’ wordt gedacht als het gaat om ingenieuze toegangssystemen en parkeersystemen met kentekenherkenning, maar ST&D schroomt niet om de klant te adviseren wanneer ‘easy does it’ ook volstaat.

Het hoeft tenslotte niet altijd high-end te zijn qua technologie, maar wèl high-end als het gaat om de service, projectaanpak en de kwaliteit van het toegangscontrole-systeem!

ST&D mocht dit keer meedenken met parkmanager Joeri Schlösser van Bungalowpark Simpelveld (ook wel: Groenpark Simpelveld).
Het park is maarliefst 10 hectare groot en telt 164 compleet ingerichte bungalows; omringd door groen en door de ruimte van het Limburgse land.

“De degelijkheid van het ST&D toegangssysteem sprak ons erg aan en ook over de afhandeling van het ordertraject zijn we zeer tevreden.
ST&D dacht met ons mee en inderdaad; we hebben een prima toegangscontrolesysteem gekregen waar we erg blij mee zijn!”, aldus Joeri.