Menu openen

ELEKTRO vacature


Veiligheid, zekerheid en gastvrijheid

ST&D bedenkt, bouwt en onderhoudt complete en pasklare oplossingen voor fysieke en elektronische toegangscontrole. Je kunt hierbij denken aan: dynamische stadsafsluitingen, toegangscontrolesystemen, parkeersystemen en slagbomen. Ze zijn te vinden in en om (autoluwe) binnensteden, parkeergarages, bedrijfspanden en op recreatieparken. Wat ons onderscheidt? We zijn een Nederlands bedrijf; we ontwerpen en produceren veelal zelf op onze locatie in Apeldoorn.  Ook hebben wij een eigen service-/onderhoudsteam.

Ons technisch bedrijf maakt een flinke groei door, vandaar dat wij op zoek zijn naar een:

(junior) Elektromonteur (fulltime)

Vanwege groei willen wij ons elektro-team uitbreiden met (junior) Elektromonteur. We hebben plek voor zowel een junior als voor een ervaren elektro-held. Een job waarbij je verantwoordelijk bent voor het inrichten van onze slagboom- en parkeersystemen en het oplossen van storingen. We zoeken een aanpakker die niet te beroerd is om de elektro-werkplaats af en toe een dagje te verruilen voor het werken op klantlocatie elders in Nederland. Samen met twee zeer ervaren elektro-collega’s, die je het vak willen leren, geef je de productiecapaciteit in de elektro-werkplaats ’n boost en sta je samen garant voor de kwaliteit die je aflevert. Kortom, een veelzijdige functie waarbij je de kans hebt om jezelf verder te ontwikkelen en een goede eerste, of tweede, stap in je carrière te maken.

Ben jij secuur en creatief in je oplossingen (‘t liefst ook ’n beetje gezellig natuurlijk) en durf jij de stap te nemen? Dan zoeken wij jou!

Kerntaken:

 • Samenstellen / bouwen van elektrotechnische componenten
 • Aansluiten en testen van gebouwde installaties
 • Bedradingswerk
 • In voorkomend geval: het ‘team plaatsingen’ ondersteunen (zij plaatsen onze nieuwe slagboom- en parkeersystemen in heel NL)

Functie-eisen:

 • VMBO/MBO-opleiding Elektrotechniek of door ervaring verkregen (inzicht en motivatie zijn voor ons minstens net zo belangrijk)
 • VCA zou mooi zijn, maar willen we je bij helpen; datzelfde geldt voor de NEN-normen
 • Schema’s lezen en PLC-systemen hebben jouw interesse
 • Misschien heb je, met bovenstaande, al wat ervaring opgedaan tijdens stage?
 • kennis en/of interesse in toegangscontrole / parkeersystemen
 • flexibiliteit met een gezonde ambitie en dus – geen 9 tot 5 mentaliteit

Vaardigheden:

 • Goede kennis van de Nederlandse taal
 • Kennis van Engelse taal (Duits is pré)
 • Klant- en servicegericht

Aanbod:

Een boeiende, spin-in-het-web functie. Mensen zijn hier geen nummer; eigen inbreng en verantwoordelijkheid binnen ons groeiend bedrijf stellen we op prijs. Ondanks de dynamiek maken we graag tijd en ruimte voor jouw groei en persoonlijke ontwikkeling.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn beslist ‘netjes’ te noemen; in elk geval heb je bij ons 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Indien je je aangesproken voelt door dit profiel, en je wilt een (nieuwe) stap maken, dan verzoeken wij je om je CV -voorzien van motivatie- te sturen naar: info(@)st-d.nl.

Wil je toch liever eerst nog even iets weten?
Neem dan gerust telefonisch contact op met: Irene Kuipers tel.055-3668579

N.B.: acquisitie door bureaus wordt niet op prijs gesteld.