ST&D: Een solide en ervaren partner

 

20 jaar ervaring in toegangscontrole, beveiliging en verkeersregeling

ST&D heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van toegangscontrole, beveiliging en verkeersregeling. Dat wij een betrouwbare partner zijn blijkt uit onze trouwe opdrachtgevers en daar zijn wij trots op. Zo werken wij voor gemeenten projectontwikkelaars, de recreatiebranche en vele andere bedrijven. Ook particulieren doen steeds vaker een beroep op onze expertise. Onze producten treft u aan in autoluwe binnensteden, parkeergarages, bedrijfspanden, campings en bij andere toegangen en verkeerssituaties.

Technieken van ST&D voor veiligheid, zekerheid en gastvrijheid

Wij constateren dat de markt in dynamisch afsluiten, toegangscontrole en parkeren de afgelopen jaren sterk is veranderd. Aan beveiliging worden steeds hogere eisen gesteld en de toegangstechnieken spelen in toenemende mate een rol in de beleving van de gastvrijheid van een bedrijf of gemeente. Ook aan de esthetica van installaties wordt tegenwoordig meer aandacht besteed. Bij ST&D weten we dat een hogere beveiligingsgraad geen bottleneck hoeft te zijn voor de doorstroming van bezoekers en dat onze strak vormgeven toegangsinstallaties ook mooi zijn om te zien.

ST&D is zowel fabrikant als erkend installateur

ST&D in Apeldoorn is zowel fabrikant als installateur. Alle onze producten produceren wij in onze fabriek in Apeldoorn. Van slagbomen, inzinkbare palen tot parkeersystemen. Ons eigen personeel zorgt voor vakkundige montage op uw locatie(s). Hierbij werken we waar nodig nauw samen met uw technische mensen. Het uitgangspunt is een solide installatie die betrouwbaar is, past bij uw doelstellingen en weinig onderhoud nodig heeft.

ST&D werkt ook internationaal

ST&D is niet alleen succesvol actief op de Nederlandse markt. Samen met onze partners werken wij ook in Belgiƫ, Denemarken, Duitsland en het Midden-Oosten (Verenigde Arabische Emiraten). Dus ook voor grensoverschrijdende projecten kunt u op ons rekenen.