Menu openen

Over ST&D

25 jaar ervaring in toegangscontrole, beveiliging en verkeersregeling

ST&D (voluit: ST&D Apeldoorn B.V.) bedenkt, bouwt en onderhoudt toegangscontrole- en parkeersystemen. Daarnaast leveren wij al ruim 25 jaar betaal- en energiesystemen. Dat wij een betrouwbare partner zijn blijkt uit onze trouwe opdrachtgevers en daar zijn wij trots op. Zo werken wij voor gemeenten, projectontwikkelaars, de recreatiebranche en vele andere bedrijven. Ook particulieren doen steeds vaker een beroep op onze expertise. Onze producten treft u aan in autoluwe binnensteden, parkeergarages, bedrijfspanden, campings en bij andere toegangen en verkeerssituaties.  

ST&D werkt ook internationaal

ST&D is niet alleen succesvol actief op de Nederlandse markt. Samen met onze partners werken wij ook in België, Caribisch Nederland, Denemarken, Duitsland, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk. Ook voor overige grensoverschrijdende projecten kunt u op ons rekenen.        

24/7 Service & Onderhoud

ONDERHOUD EN SERVICE IN EIGEN BEHEER

Hoe onderhoudsvrij uw installatie ook is, elke installatie heeft onderhoud nodig. Of het nu gaat om slagbomen, inzinkbare palen of communicatiesystemen die toegangscontrole mogelijk maken.

Bij ST&D zorgen wij voor deze service in eigen beheer. En wij hebben hiervoor ons eigen team dat gekwalificeerd en gecertificeerd is. U sluit met ons een onderhoudscontract af, en wij zorgen voor de rest. Wel zo handig. Natuurlijk plannen wij het moment van de onderhoudswerkzaamheden in overleg met u. Zo voorkomen we onnodige overlast aan de toegang van uw bedrijf of terrein en houden we bijv. rekening met weekmarkten in winkelgebieden.

Regulier onderhoud en service bij ST&D

Onderhoud en service kan betrekking hebben op:

  • software updates in automatisering
  • repareren van kleinere schades door aanrijdingen of vandalisme
  • onderhoud of vervanging van onderdelen
  • Bij plaatsing van de installatie kunnen wij u vooraf een inschatting geven van de onderhoudskosten bij normaal gebruik (niet rekening houdend met vandalisme of andere extern veroorzaakte beschadigingen).

Assistentie bij calamiteiten en noodhulp

Helaas komt het voor dat uw systeem door onder andere aanrijdingen door weggebruikers, vandalen of andere factoren niet meer weer (volledig) werkt. Dit leidt tot een situatie waarin snel actie moet worden ondernomen.

Wij weten hoe belangrijk de toegangscontrole voor uw organisatie is. Daarom heeft ST&D een 24 uurs-service die 7 dagen per week gedurende het gehele jaar beschikbaar is om u assistentie te verlenen. Hetzij op afstand, hetzij ter plaatse. Dit afhankelijk van het probleem.

Wilt u een storing of calamiteit aan uw toegangsinstallatie melden?

Klik dan hier voor een melding op onze servicedesk of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op: 055 – 366 85 79.

Nederlands fabricaat

Wist u dat we zelf fabriceren? In onze fabriek in Apeldoorn produceren we veelal zelf onze producten. Een mooie bundeling van kennis en krachten op metaal-, elektro- en ICT-gebied!

Werken bij ST&D

Goed opgeleid aan het werk

Ondanks de dynamiek van ons groeiende bedrijf, word je goed opgeleid in onze producten en diensten. Niet alleen als je in dienst komt, maar gedurende je hele dienstverband maken we graag tijd en ruimte voor jouw groei en ontwikkeling. De wereld van toegangscontrole en beveiliging is tenslotte innovatief en ST&D speelt hier continu op in met nieuwe producten en technieken. Dat betekent dat je nooit ophoudt met leren. Immers, de meeste producten en diensten vereisen gecertificeerd personeel. Niet alleen voor installatie en onderhoud, maar ook voor adviesverstrekking en sales. Daar waar nodig werken we dan ook samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Waar kun je werken bij ST&D?

Het hoofdkantoor van ST&D staat in Apeldoorn. Voor servicetechnici en onderhoudsmonteurs zijn ook regionale mogelijkheden. Hierbij vertrek je, afhankelijk van de ligging van de klanten die je bedient, bijvoorbeeld vanuit Arnhem, Amersfoort of Apeldoorn.

Solliciteren of stagelopen bij ST&D

Wil je graag ons team komen versterken, maar staat er momenteel geen vacature op de website? Of wil je ervaring opdoen in de vorm van een stage of een leer-/werkplek? Dan mag je ons altijd alvast je CV en motivatie toesturen: info@st-d.nl.

Vacature Service Engineer
Als Servicemonteur verricht je zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden op locatie in Nederland. Je beschikt over een volledig ingerichte servicewagen, bent veel op pad en staat in direct contact met onze klanten. Bij de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden onderhoud je contact met de Projectleiders over de planning en voortgang van de werkzaamheden.

Klik hier voor meer informatie.

Vacature Accountmanager
De Accountmanager bij ST&D speelt een belangrijke rol bij het adviseren en verkopen van (multidisciplinaire) projecten bij klanten en prospects. Als zelfstandige en resultaatgerichte Accountmanager werk je zowel binnen als buiten, en ga je -net als je collega’s- voor langdurig relatiebeheer.


Klik hier voor meer informatie.

Vacature ICT-er
Ben je een held in het ondersteunen en helpen van gebruikers op het gebied van ICT? En vind je het leuk onze klanten te redden van soft/hardware issues? Om je (support)krachten verder
te ontwikkelen tot bijvoorbeeld expert op het gebied van parkeersystemen, stadsafsluitingen en energiemanagement?


Klik hier voor meer informatie.