Recente berichten

ST&D gaat door; kentekenherkenning voor Achterhoekse camping

Camping Den Blanken is prachtig gelegen op de rand van Twente/Achterhoek. Voor deze ideale uitvalsbasis, voor 50-plussers èn gezinnen met kinderen tot en met 11 jaar, mag ST&D een zgn. ‘ANPR’-systeem, ofwel: een toegangscontrole-systeem met kentekenherkenning verzorgen. Voor ’n gastvrije en veilige! ontvangst op het park als het seizoen uiteindelijk weer begint. De slagbomen corresponderen straks met het boekingssysteem. Dat levert een hoop bediengemak op en natuurlijk blije campinggasten die ‘gewoon kunnen doorrijden’.    

Kortom, bij ST&D doen we er alles aan om -de RIVM regels in acht nemende- onze klanten te blijven bedienen. De gezondheid van onze mensen en onze klanten staat daarbij voorop in deze uitzonderlijke situatie. Echter, (noodzakelijk) onderhoud wordt uitgevoerd en ook in werkplaats en/op kantoor -zij het met ’n minimale bezetting vanwege de afstand tot elkaar- en thuiswerkplek proberen we ’t beste ervan te maken.

Goodgoan!
Meer weten over deze camping? www.campingdenblanken.nl


Toegangs- en parkeersysteem voor BOAT&CO

gastvriendelijke toegang tot parkeergarage én hotelkamer

BOAT&CO, een gloednieuw aparthotel aan het water in de Amsterdamse Houthaven, is voorzien van een uiterst gastvriendelijk toegangs- en parkeersysteem. ST&D Apeldoorn mocht meedenken en meebouwen aan een robuust en bijzonder geavanceerd toegangssysteem.  

Gasten van BOAT&CO wordt d.m.v. een snel vouwhek, ook wel speedgate genoemd, toegang verleend tot de eigen ondergrondse, ruime parkeergarage. De gasten ontvangen bij de inrijterminal (uit RVS) een inrijticket, voorzien van barcode, waarna men de garage veilig kan binnenrijden.

Bij de receptie van BOAT&CO wordt dit ticket gevalideerd of vervangen door een hotel-keycard. Dit hotel-keycardsysteem is ook volledig geïntegreerd in het parkeersysteem, wat hotelgasten faciliteert om tijdens het verblijf de parkeergarage probleemloos te kunnen in- en uitrijden op basis van deze kaart. Milieuvriendelijk én gebruiksvriendelijk dus.

Blijft de gast niet overnachten? Geen punt; een cashless betaalautomaat biedt de mogelijkheid om veilig te betalen en daarna de garage op comfortabele wijze te verlaten. Dat is FijnParkeren voor binnen- en buitenlandse gasten!

Kortom, in Apeldoorn zijn we trots op dit mooie project en de fijne samenwerking met onze partners:  

  • HTC (speedgate)
  • Hotek (Hotel-keycard systeem)
  • ST&D Apeldoorn i.s.m. Beckmann & CCV Nederland
    (Inrijzuil, ticketing, intercom & cashless betaalautomaat)

Fijne feestdagen!

Het team van ST&D wenst u fijne feestdagen toe!
Ons bedrijf is gesloten* van 23 december ’19 t/m 1 januari ’20.
Vanaf donderdag 2 januari staan wij weer voor u klaar.

* Onze storingsdienst is -via onze servicedesk– uiteraard gewoon bereikbaar

Het team van ST&D Apeldoorn wenst u fijne dagen toe!

Tallykey: Energiezuilen voor individuele levering èn afrekening

Uw partners voor Tallykey in NL:
ST&D Apeldoorn en Van Heteren Recreatietechniek

Apeldoorn, 26 november 2019. Energieverbruik is een stééds groter wordende kostenpost voor de recreatieondernemer. Individuele stroomlevering èn facturering bespaart daarom geld en biedt een flexibelere splitsing van de kosten. Om nog maar niet te spreken van het reduceren van ’n hoop administratieve rompslomp…

Tallykey energiezuilen bieden verschillende functionaliteiten; van het registreren vooraf, de daadwerkelijke elektriciteitslevering, tot de afrekening. Dus zeer geschikt voor onbemande camperplaatsen.

Betaling voor diensten, verbruik èn toegang tot faciliteiten (zoals bijv. sanitaire ruimtes) kan eenvoudig worden afgehandeld met de functionaliteit Tallyweb. Bij aankomst registreert de gast op het gebruiksvriendelijke, online portaal. Via dit portaal kunnen de vereiste diensten vantevoren met een creditcard worden betaald. De vooruitbetaling is gunstig voor de liquiditeit en verwijdert (een deel van het) debiteurenrisico voor de recreatieondernemer.

Naast uitgebreide functionaliteiten biedt Tallykey ook gewoon een basis-energiezuil aan, die op een efficiënte manier het verbruik meet. Een onmisbare basisfunctionaliteit dus, maar wèl met het duurzaam en hoogwaardige design waar deze Deense fabrikant bekend om staat.

Voor meer info kunt u in Nederland terecht bij ST&D Apeldoorn en Van Heteren Recreatietechniek. Zij verwelkomen de recreatieondernemer eveneens op de Recreatie Vakbeurs om u meer te vertellen over Tallykey. Beide bedrijven zijn te vinden in hal 4 (Recreatietechniek & Software).

De kracht van Van Heteren zit in:
Het leveren en aanleggen van infra voorzieningen. Deze infravoorzieningen definiëren wij als ondergrondse netwerken, riolering en infiltratievoorzieningen tot en met data-netwerken en het aanbrengen van groenvoorzieningen, wegen en terreinverhardingen. Het ontwerpen maakt mede onderdeel uit van onze service. Het bouwen en plaatsen van toegangs- en betaalsystemen met de daarbij behorende techniek, in de vorm van elektra- , water- en gas verdeelsystemen en slagboom- en leessystemen. www.vanheterenrecreatietechniek.com

Over ST&D
Meer dan 20 jaar ervaring op gebied van toegangstechniek
Security, technics en development, ofwel ST&D heeft een enorme ervaring opgebouwd op het gebied van beweegbare, fysieke afsluitingen. Dynamisch afsluiten in combinatie met kentekenherkenning, slagbomen, toegangscontrole en overige elektronicatoepassingen; het Apeldoorns bedrijf is al meer dan 20 jaar één van de weinige Nederlandse producenten in deze markt. Veiligheid, zekerheid en gastvrijheid zijn de pijlers van dit technologische bedrijf. Alle producten van ST&D worden geproduceerd in eigen fabriek (in Apeldoorn) en kunnen speciaal naar specifieke klantwens worden vervaardigd. Zogenaamde ‘specials’ zijn bij ST&D dan ook geen uitzondering. www.st-d.nl

Kaarten: Recreatie Vakbeurs

De Recreatie Vakbeurs, op 26, 27 en 28 november ’19, bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft;
van speeltoestellen tot de inrichting van verblijfsaccomodaties. ST&D is al meer dan tien jaar van de partij op deze beurs.

Als professional op het gebied van gastvrije toegangstechniek laten wij u ook dit jaar graag verschillende slagbomen, kentekenherkenningssystemen, betaalsystemen en slimme energiemanagement-systemen zien.

Link naar beurspagina