Recente berichten

Resort Marina Oolderhuuske in Roermond

De Gemeente Roermond wist ons al te vinden en nu ook ‘de Parel van de Maasplassen’. Op een schiereiland tussen de Maas en Maasplassen ligt Resort Marina Oolderhuuske. Het park met eigen jachthaven, camping en (drijvende) vakantiehuisjes heeft veel soorten gasten; waarbij zowel daggasten als vaste gasten. Van belang is daarom een geconditioneerde, snelle en gastvrije toegangscontrole.

Perry Houkens, eigenaar van Resort Marina Oolderhuuske, legt uit: “Bij onze bezoekersparkeerplaats hadden we veel last van hangjeugd en jongeren die met scooters onder de slagboom door gingen. We hebben daarom ST&D Apeldoorn in de hand genomen voor de eerste fase: het vervangen van de slagbomen voor de bezoekersparkeerplaats. In de komende tijd zal ST&D overige slagbomen en toegangstechniek vervangen.”

De vandaalbestendige ST&D slagbomen bij Resort Marina Oolderhuuske zijn voorzien van onderhek en puntenkam om ongenode gasten te weren. De robuuste slagboom is tevens uitgevoerd met een magneetvergrendeling van 4.000N (=400 kg). Meer informatie over (vandaalbestendige) slagbomen? Stuur uw verzoek naar info@st-d.nl en wij nemen graag contact met u op.

Meer over Resort Marina Oolderhuuske vindt u hier: www.oolderhuuske.nl

Parkeren met kentekenherkenning voor Stadscamping Zeeland

Stadscamping Zeeland in Middelburg heeft een prachtig parkeersysteem op basis van kentekenherkenning, QR-code en mifare-readers aangeschaft. Met dit systeem, in combinatie met het Nedap Identification Systems MOOV-platform, is dit park klaar voor de toekomst en kan er eenvoudig gekoppeld worden met diverse reserveringsapplicaties!

Het bericht na oplevering van de Parkmanager van Stadscamping Zeeland te Middelburg: “Onze complimenten aan het volledige team (intern /extern) van ST&D voor het opleveren van het nieuwe parkeersysteem op ons park! Professioneel, vakkundig en zeer netjes werk afgeleverd in samenwerking met onze mensen van Stadscamping Zeeland. Hartelijk dank hiervoor.”

Dhr. Ben Siebes, Commercieel Directeur van ST&D: “We zijn uiteraard erg blij met dit compliment aan ons team dat in het hoogseizoen een mooie prestatie heeft neergezet. ST&D is al jaren werkzaam in de recreatiesector en merkt dat deze sector o.a. behoefte heeft aan parkeerfaciliteiten die kunnen koppelen met de verschillende reserveringssystemen die momenteel verkrijgbaar zijn. De recreatie-ondernemer kan zodoende méér uit zowel parkeersysteem als uit zijn boekingssysteem halen. Denk bijvoorbeeld aan interessante managementinformatie. ST&D biedt dan ook parkeer- en toegangssystemen welke geschikt zijn voor de meeste, huidige reserverings-/boekingssystemen.”

Slagbomen, kentekenherkenning, tourniquets, toegangscontrole en parkeersystemen: ST&D Apeldoorn!

ST&D installeert calamiteitendoorgang op N18

Het tracé N18 (tussen Varsseveld – Enschede) is recent flink op de schop gegaan.
Onderdeel van het tracébesluit is een calamiteitenplan. In het kader van dit plan heeft ST&D in opdracht van de Gemeente Oost-Gelre een calamiteitendoorgang (ook wel: calamiteitendoorsteek) verzorgd aan de N18 bij Groenlo.


Een veilige en snelle doorgang voor nood- en hulpdiensten
Het doel van het calamiteitenplan N18 is om de negatieve gevolgen van incidenten op de doorstroming van het verkeer zo veel mogelijk te beperken. De calamiteitendoorgang van ST&D bestaat in dit geval uit een high-speed schuifpoort die door de gemeente en nood- en hulpdiensten bediend kan worden. Zowel ter plaatse als op afstand. Nood- en hulpdienstvoertuigen zijn hiertoe uitgerust met een transponder van SOS-toegang en/of een TRANSIT 112 (fabricaat Nedap). Beide zijn gerenommeerde systemen, geschikt om nood- en hulpdiensten zeer snel toegang te verlenen.


Geen calamiteitendoorgang is standaard
ST&D Apeldoorn B.V. mag gemeente Oost-Gelre reeds jarenlang tot haar klantenkring rekenen. Ook deze keer deed de gemeente een beroep op de Apeldoornse fabrikant van toegangssystemen. Er is door beide partijen in dit geval bewust gekozen voor een high-speed schuifpoort in plaats van een doorsteek door middel van een slagboom; de gemeente wil koste wat kost voorkomen dat (fietsende) scholieren onder een dergelijke slagboom door alsnóg de drukke N18 kunnen oversteken.

Voor meer informatie over calamiteitendoorgangen (CADO’s) of andersoortige toegang voor nood- en hulpdiensten kijkt u (elders op) onze website, of mailt u naar info(at)st-d.nl

Heb je ‘m al gezien?

… onze nieuwe vacature?
We zoeken een nieuwe collega die zowel technisch als commercieel goed onderlegd is.
Bekijk hier eens de functieomschrijving die wij hebben opgesteld.