Recente berichten

ST&D start op Recreatie Vakbeurs met Tallykey

Apeldoorns bedrijf BeNeLux partner voor Deense producent van innovatieve energiezuilen

27 november 2018. ST&D Apeldoorn B.V. maakt vandaag op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg bekend dat zij gaat samenwerken met het Deense Tallykey. Laatstgenoemde is producent van o.a. innovatieve energiezuilen. Een slimme zet, want energie verbruik is ook bij recreatie ondernemers een stééds groter wordende kostenpost. Individuele stroomlevering èn facturering bespaart daarom geld en biedt een flexibelere splitsing van de kosten. 

De energiezuilen van Tallykey zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Van een robuuste zuil met een traditionele energiemeter tot een zuil met de meest recente oplossing voor het meten van de energieconsumptie: Tallyweb. Met deze laatste applicatie wordt de administratie van de recreatie ondernemer tot een minimum terug gebracht; gasten verwerken namelijk zelf het uitlezen van het systeem.

Ben Siebes, directeur van ST&D, vertelt: “Tallyweb gaat zelfs verder: de toegang tot faciliteiten, betaling voor diensten en het verbruik kan eenvoudig worden afgehandeld. Bij aankomst registreert de gast op het gebruiksvriendelijke, online portaal. Via dit portaal kunnen de vereiste diensten vantevoren met een creditcard worden betaald. De vooruitbetaling is gunstig voor de liquiditeit en vermindert het debiteurenrisico voor de ondernemer.”

De producten sluiten naadloos aan op het gamma van ST&D welke al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het leveren, en zèlf produceren, en onderhouden van toegangscontrole, toegangsdosering, beveiliging en verkeersregeling.

Meer info:

www.st-d.nl
www.tallykey.dk

Onbemande check-in en check-out èn toch gastvrij ontvangen?

ST&D’s campercomfortplaatsen; 24/7 een gastvrije ontvangst!

Recreatie Vakbeurs, 27-29 november ’18, Hardenberg (standnr. 441)

ST&D levert slimme technologie die uw gast in staat stelt om volledig geautomatiseerd uw camperpark of camping te bezoeken bijvoorbeeld middels kentekenherkenning of een online QR-code. De betaling van het verblijf kan èrg eenvoudig aan onze vernieuwde camperbetaalterminal; middels PIN/Creditcard of online. En niet onbelangrijk: Uw gast betaalt alléén voor de stroom en het drinkwater dat hij verbruikt heeft!   

ST&D heeft reeds jarenlange ervaring in de recreatiebranche. Van het leveren van robuuste toegangstechniek; denk aan slagbomen, tourniquets en inzinkbare pilaren, tot het faciliteren van elektra en drinkwater. En vanzelfsprekend: de toegang tot sanitaire voorzieningen en het activeren van douches, wasmachines en drogers.

Kortom, we laten u graag kennismaken met deze ‘slimme’ technologieën.
Daarnaast vindt u op de stand natuurlijk wederom de gedegen, gastvrije toegangstechniek die u van ons gewend bent én natuurlijk de robuuste campervoorzieningen van onze Duitse business partner Beckmann GmbH.
U bent van harte welkom op onze stand in Hardenberg!

Dynamisch afsluiten op Vakbeurs Mobiliteit

Dynamisch afsluiten in een dynamische markt; ST&D laat zien hóe
Vakbeurs Mobiliteit, 28-29 november ’18, Houten

ST&D constateert dat de markt in dynamisch afsluiten, toegangscontrole en parkeren de afgelopen jaren sterk is veranderd. Aan beveiliging worden steeds hogere eisen gesteld en de toegangstechnieken spelen in toenemende mate een rol in de beleving van de gastvrijheid van een bedrijf of gemeente; een hogere beveiligingsgraad hoeft echter geen bottleneck te zijn voor de doorstroming van bezoekers! Tel daarbij op dat onze strak vormgeven toegangsinstallaties ook mooi zijn om te zien…

Op de Vakbeurs Mobiliteit laat ST&D u, als partner van Nedap, graag de mogelijkheden zien als het gaat om ‘smart city access’,
‘wireless vehicle detection’ en ‘long range identification’. Met oplossingen zoals het platform voor voertuigcontrole en toegang-op-afstand: MOOV. Óf bijvoorbeeld het platform met real-time parkeerinformatie: SENSIT.


(meer over het city access project in Roermond vindt u hier)

Fabrikant en erkend installateur
ST&D is zowel fabrikant als installateur. Al onze producten produceren wij in onze fabriek in Apeldoorn. Van slagbomen, inzinkbare palen tot complete parkeersystemen. Eigen personeel zorgt voor vakkundige montage op uw locatie(s). Hierbij werken we, waar nodig, nauw samen met uw technische mensen. Het uitgangspunt is een solide installatie die betrouwbaar is, die past bij uw doelstellingen en die weinig onderhoud nodig heeft!

ST&D werkt voor
gemeenten, projectontwikkelaars, de recreatiebranche en vele andere bedrijven. Ook particulieren doen steeds vaker een beroep op onze expertise. Onze producten treft u aan in autoluwe binnensteden, parkeergarages, bedrijfspanden, op campings en bij andere toegangen en verkeerssituaties. Zij vinden bij ons producten zoals:

high security pillars voertuigdetectie
traffic pillars parkeersystemen
kentekenherkenning betaalsystemen
slagbomen 24/7 servicedienst
tourniquets NL fabricaat

ST&D werkt ook internationaal
ST&D is niet alleen succesvol actief op de Nederlandse markt. Samen met onze partners werken wij ook in België, Denemarken, Duitsland en het Midden-Oosten (Verenigde Arabische Emiraten). Dus ook voor grensoverschrijdende projecten kunt u op ons rekenen.

Kortom
Security, Technics & Development, ofwel: ST&D, heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van toegangscontrole, toegangsdosering, beveiliging en verkeersregeling. We bedenken oplossingen, bouwen èn onderhouden ze.
Dat wij een betrouwbare partner zijn blijkt uit onze trouwe opdrachtgevers; daar zijn we best trots op!

Wij nodigen u van harte uit: bestel hier uw gratis toegangskaart(en)!

RVS reiniging

Is beschadigde of bevuilde stadsafsluiting u een doorn in het oog?
Of wilt u gewoon uw stadsafsluiting, bollards en inzinkbare pilaren weer als nieuw hebben?
Winterklaar?
Straks passend in de stralende kerstsfeer in uw stad?
Maak dan bij uw preventieve onderhoud gebruik van onze Q4 reinigingsaanbieding voor RVS palen en zuilen!

Op een milieuvriendelijke manier updaten wij uw RVS palen en zuilen, zodanig dat deze er weer als nagenoeg nieuw uitzien.
Diepe krassen en deuken verdwijnen hier natuurlijk niet mee, maar optisch ziet uw zuil er weer stralend uit!

Informeer bij onze servicedesk(at)st-d.nl naar een van deze twee mogelijkheden:

A             Dieptereiniging met een milieuvriendelijke speciaal reiniger
B             Dieptereiniging + mechanisch nawerken om lichte beschadigingen te verwijderen

Dormio Resort Maastricht

ST&D Apeldoorn heeft ruime ervaring in de recreatie en leisure industrie. Afgelopen week hebben wij dan ook op het prachtige Dormio Resort Maastricht de laatste hand gelegd aan een grootschalig toegangscontrole- en parkeerproject. Maarliefst 10 slagbomen zijn er geplaatst voor de toegang tot het villapark, de golfbaan en de parkeerplaats. Deze locaties zijn voorzien van camera-observatie, intercom, mifarecardreaders en een betaalmogelijkheid voor de parkeerplaats. Ook aan een snelle doorgang voor nood- en hulpdiensten is reeds gedacht. Gastvriendelijkheid in de leisure industry!

Resort Marina Oolderhuuske in Roermond

De Gemeente Roermond wist ons al te vinden en nu ook ‘de Parel van de Maasplassen’. Op een schiereiland tussen de Maas en Maasplassen ligt Resort Marina Oolderhuuske. Het park met eigen jachthaven, camping en (drijvende) vakantiehuisjes heeft veel soorten gasten; waarbij zowel daggasten als vaste gasten. Van belang is daarom een geconditioneerde, snelle en gastvrije toegangscontrole.

Perry Houkens, eigenaar van Resort Marina Oolderhuuske, legt uit: “Bij onze bezoekersparkeerplaats hadden we veel last van hangjeugd en jongeren die met scooters onder de slagboom door gingen. We hebben daarom ST&D Apeldoorn in de hand genomen voor de eerste fase: het vervangen van de slagbomen voor de bezoekersparkeerplaats. In de komende tijd zal ST&D overige slagbomen en toegangstechniek vervangen.”

De vandaalbestendige ST&D slagbomen bij Resort Marina Oolderhuuske zijn voorzien van onderhek en puntenkam om ongenode gasten te weren. De robuuste slagboom is tevens uitgevoerd met een magneetvergrendeling van 4.000N (=400 kg). Meer informatie over (vandaalbestendige) slagbomen? Stuur uw verzoek naar info@st-d.nl en wij nemen graag contact met u op.

Meer over Resort Marina Oolderhuuske vindt u hier: www.oolderhuuske.nl