Recente berichten

Dynamisch afsluiten op Vakbeurs Mobiliteit

Dynamisch afsluiten in een dynamische markt; ST&D laat zien hóe
Vakbeurs Mobiliteit, 28-29 november ’18, Houten

ST&D constateert dat de markt in dynamisch afsluiten, toegangscontrole en parkeren de afgelopen jaren sterk is veranderd. Aan beveiliging worden steeds hogere eisen gesteld en de toegangstechnieken spelen in toenemende mate een rol in de beleving van de gastvrijheid van een bedrijf of gemeente; een hogere beveiligingsgraad hoeft echter geen bottleneck te zijn voor de doorstroming van bezoekers! Tel daarbij op dat onze strak vormgeven toegangsinstallaties ook mooi zijn om te zien…

Op de Vakbeurs Mobiliteit laat ST&D u, als partner van Nedap, graag de mogelijkheden zien als het gaat om ‘smart city access’,
‘wireless vehicle detection’ en ‘long range identification’. Met oplossingen zoals het platform voor voertuigcontrole en toegang-op-afstand: MOOV. Óf bijvoorbeeld het platform met real-time parkeerinformatie: SENSIT.


(meer over het city access project in Roermond vindt u hier)

Fabrikant en erkend installateur
ST&D is zowel fabrikant als installateur. Al onze producten produceren wij in onze fabriek in Apeldoorn. Van slagbomen, inzinkbare palen tot complete parkeersystemen. Eigen personeel zorgt voor vakkundige montage op uw locatie(s). Hierbij werken we, waar nodig, nauw samen met uw technische mensen. Het uitgangspunt is een solide installatie die betrouwbaar is, die past bij uw doelstellingen en die weinig onderhoud nodig heeft!

ST&D werkt voor
gemeenten, projectontwikkelaars, de recreatiebranche en vele andere bedrijven. Ook particulieren doen steeds vaker een beroep op onze expertise. Onze producten treft u aan in autoluwe binnensteden, parkeergarages, bedrijfspanden, op campings en bij andere toegangen en verkeerssituaties. Zij vinden bij ons producten zoals:

high security pillars voertuigdetectie
traffic pillars parkeersystemen
kentekenherkenning betaalsystemen
slagbomen 24/7 servicedienst
tourniquets NL fabricaat

ST&D werkt ook internationaal
ST&D is niet alleen succesvol actief op de Nederlandse markt. Samen met onze partners werken wij ook in België, Denemarken, Duitsland en het Midden-Oosten (Verenigde Arabische Emiraten). Dus ook voor grensoverschrijdende projecten kunt u op ons rekenen.

Kortom
Security, Technics & Development, ofwel: ST&D, heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van toegangscontrole, toegangsdosering, beveiliging en verkeersregeling. We bedenken oplossingen, bouwen èn onderhouden ze.
Dat wij een betrouwbare partner zijn blijkt uit onze trouwe opdrachtgevers; daar zijn we best trots op!

Wij nodigen u van harte uit: bestel hier uw gratis toegangskaart(en)!

RVS reiniging

Is beschadigde of bevuilde stadsafsluiting u een doorn in het oog?
Of wilt u gewoon uw stadsafsluiting, bollards en inzinkbare pilaren weer als nieuw hebben?
Winterklaar?
Straks passend in de stralende kerstsfeer in uw stad?
Maak dan bij uw preventieve onderhoud gebruik van onze Q4 reinigingsaanbieding voor RVS palen en zuilen!

Op een milieuvriendelijke manier updaten wij uw RVS palen en zuilen, zodanig dat deze er weer als nagenoeg nieuw uitzien.
Diepe krassen en deuken verdwijnen hier natuurlijk niet mee, maar optisch ziet uw zuil er weer stralend uit!

Informeer bij onze servicedesk(at)st-d.nl naar een van deze twee mogelijkheden:

A             Dieptereiniging met een milieuvriendelijke speciaal reiniger
B             Dieptereiniging + mechanisch nawerken om lichte beschadigingen te verwijderen

Dormio Resort Maastricht

ST&D Apeldoorn heeft ruime ervaring in de recreatie en leisure industrie. Afgelopen week hebben wij dan ook op het prachtige Dormio Resort Maastricht de laatste hand gelegd aan een grootschalig toegangscontrole- en parkeerproject. Maarliefst 10 slagbomen zijn er geplaatst voor de toegang tot het villapark, de golfbaan en de parkeerplaats. Deze locaties zijn voorzien van camera-observatie, intercom, mifarecardreaders en een betaalmogelijkheid voor de parkeerplaats. Ook aan een snelle doorgang voor nood- en hulpdiensten is reeds gedacht. Gastvriendelijkheid in de leisure industry!

Resort Marina Oolderhuuske in Roermond

De Gemeente Roermond wist ons al te vinden en nu ook ‘de Parel van de Maasplassen’. Op een schiereiland tussen de Maas en Maasplassen ligt Resort Marina Oolderhuuske. Het park met eigen jachthaven, camping en (drijvende) vakantiehuisjes heeft veel soorten gasten; waarbij zowel daggasten als vaste gasten. Van belang is daarom een geconditioneerde, snelle en gastvrije toegangscontrole.

Perry Houkens, eigenaar van Resort Marina Oolderhuuske, legt uit: “Bij onze bezoekersparkeerplaats hadden we veel last van hangjeugd en jongeren die met scooters onder de slagboom door gingen. We hebben daarom ST&D Apeldoorn in de hand genomen voor de eerste fase: het vervangen van de slagbomen voor de bezoekersparkeerplaats. In de komende tijd zal ST&D overige slagbomen en toegangstechniek vervangen.”

De vandaalbestendige ST&D slagbomen bij Resort Marina Oolderhuuske zijn voorzien van onderhek en puntenkam om ongenode gasten te weren. De robuuste slagboom is tevens uitgevoerd met een magneetvergrendeling van 4.000N (=400 kg). Meer informatie over (vandaalbestendige) slagbomen? Stuur uw verzoek naar info@st-d.nl en wij nemen graag contact met u op.

Meer over Resort Marina Oolderhuuske vindt u hier: www.oolderhuuske.nl

Parkeren met kentekenherkenning voor Stadscamping Zeeland

Stadscamping Zeeland in Middelburg heeft een prachtig parkeersysteem op basis van kentekenherkenning, QR-code en mifare-readers aangeschaft. Met dit systeem, in combinatie met het Nedap Identification Systems MOOV-platform, is dit park klaar voor de toekomst en kan er eenvoudig gekoppeld worden met diverse reserveringsapplicaties!

Het bericht na oplevering van de Parkmanager van Stadscamping Zeeland te Middelburg: “Onze complimenten aan het volledige team (intern /extern) van ST&D voor het opleveren van het nieuwe parkeersysteem op ons park! Professioneel, vakkundig en zeer netjes werk afgeleverd in samenwerking met onze mensen van Stadscamping Zeeland. Hartelijk dank hiervoor.”

Dhr. Ben Siebes, Commercieel Directeur van ST&D: “We zijn uiteraard erg blij met dit compliment aan ons team dat in het hoogseizoen een mooie prestatie heeft neergezet. ST&D is al jaren werkzaam in de recreatiesector en merkt dat deze sector o.a. behoefte heeft aan parkeerfaciliteiten die kunnen koppelen met de verschillende reserveringssystemen die momenteel verkrijgbaar zijn. De recreatie-ondernemer kan zodoende méér uit zowel parkeersysteem als uit zijn boekingssysteem halen. Denk bijvoorbeeld aan interessante managementinformatie. ST&D biedt dan ook parkeer- en toegangssystemen welke geschikt zijn voor de meeste, huidige reserverings-/boekingssystemen.”

Slagbomen, kentekenherkenning, tourniquets, toegangscontrole en parkeersystemen: ST&D Apeldoorn!

ST&D installeert calamiteitendoorgang op N18

Het tracé N18 (tussen Varsseveld – Enschede) is recent flink op de schop gegaan.
Onderdeel van het tracébesluit is een calamiteitenplan. In het kader van dit plan heeft ST&D in opdracht van de Gemeente Oost-Gelre een calamiteitendoorgang (ook wel: calamiteitendoorsteek) verzorgd aan de N18 bij Groenlo.


Een veilige en snelle doorgang voor nood- en hulpdiensten
Het doel van het calamiteitenplan N18 is om de negatieve gevolgen van incidenten op de doorstroming van het verkeer zo veel mogelijk te beperken. De calamiteitendoorgang van ST&D bestaat in dit geval uit een high-speed schuifpoort die door de gemeente en nood- en hulpdiensten bediend kan worden. Zowel ter plaatse als op afstand. Nood- en hulpdienstvoertuigen zijn hiertoe uitgerust met een transponder van SOS-toegang en/of een TRANSIT 112 (fabricaat Nedap). Beide zijn gerenommeerde systemen, geschikt om nood- en hulpdiensten zeer snel toegang te verlenen.


Geen calamiteitendoorgang is standaard
ST&D Apeldoorn B.V. mag gemeente Oost-Gelre reeds jarenlang tot haar klantenkring rekenen. Ook deze keer deed de gemeente een beroep op de Apeldoornse fabrikant van toegangssystemen. Er is door beide partijen in dit geval bewust gekozen voor een high-speed schuifpoort in plaats van een doorsteek door middel van een slagboom; de gemeente wil koste wat kost voorkomen dat (fietsende) scholieren onder een dergelijke slagboom door alsnóg de drukke N18 kunnen oversteken.

Voor meer informatie over calamiteitendoorgangen (CADO’s) of andersoortige toegang voor nood- en hulpdiensten kijkt u (elders op) onze website, of mailt u naar info(at)st-d.nl