Recente berichten

Nieuwe metaalunievoorwaarden vanaf 2019

 

ST&D is lid van de Koninklijke Metaalunie; in alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier, zijn op onze offertes/opdrachten/overeenkomsten de ‘metaalunievoorwaarden’ van toepassing.
En laten die nu per 1 januari 2019 gewijzigd zijn…

 

Desgewenst sturen wij u ze graag toe, maar ook downloaden is mogelijk: 

Metaalunievoorwaarden 2019

 

 

 

 

 

ST&D verwelkomt GWW-professional op Infra Relatiedagen

Op 5, 6 en 7 februari 2019 vinden de twintigste Infra Relatiedagen plaats in de Evenementenhal Hardenberg.
Een goede gelegenheid voor grond-, weg- en waterbouwprofessionals om te netwerken en zich te laten informeren! 
Bijvoorbeeld over: pasklare oplossingen voor gecontroleerde toegang van zowel gebouwen, afdelingen, terreinen alsook gehele stadskernen.
En niet te vergeten: de (gecertificeerde) pillars voor anti-ramkraak.

ST&D (stand nummer 514) is daarvoor het juiste adres.

Meer info en gratis entree.

ST&D start op Recreatie Vakbeurs met Tallykey

Apeldoorns bedrijf BeNeLux partner voor Deense producent van innovatieve energiezuilen

27 november 2018. ST&D Apeldoorn B.V. maakt vandaag op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg bekend dat zij gaat samenwerken met het Deense Tallykey. Laatstgenoemde is producent van o.a. innovatieve energiezuilen. Een slimme zet, want energie verbruik is ook bij recreatie ondernemers een stééds groter wordende kostenpost. Individuele stroomlevering èn facturering bespaart daarom geld en biedt een flexibelere splitsing van de kosten. 

De energiezuilen van Tallykey zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Van een robuuste zuil met een traditionele energiemeter tot een zuil met de meest recente oplossing voor het meten van de energieconsumptie: Tallyweb. Met deze laatste applicatie wordt de administratie van de recreatie ondernemer tot een minimum terug gebracht; gasten verwerken namelijk zelf het uitlezen van het systeem.

Ben Siebes, directeur van ST&D, vertelt: “Tallyweb gaat zelfs verder: de toegang tot faciliteiten, betaling voor diensten en het verbruik kan eenvoudig worden afgehandeld. Bij aankomst registreert de gast op het gebruiksvriendelijke, online portaal. Via dit portaal kunnen de vereiste diensten vantevoren met een creditcard worden betaald. De vooruitbetaling is gunstig voor de liquiditeit en vermindert het debiteurenrisico voor de ondernemer.”

De producten sluiten naadloos aan op het gamma van ST&D welke al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het leveren, en zèlf produceren, en onderhouden van toegangscontrole, toegangsdosering, beveiliging en verkeersregeling.

Meer info:

www.st-d.nl
www.tallykey.dk

Onbemande check-in en check-out èn toch gastvrij ontvangen?

ST&D’s campercomfortplaatsen; 24/7 een gastvrije ontvangst!

Recreatie Vakbeurs, 27-29 november ’18, Hardenberg (standnr. 441)

ST&D levert slimme technologie die uw gast in staat stelt om volledig geautomatiseerd uw camperpark of camping te bezoeken bijvoorbeeld middels kentekenherkenning of een online QR-code. De betaling van het verblijf kan èrg eenvoudig aan onze vernieuwde camperbetaalterminal; middels PIN/Creditcard of online. En niet onbelangrijk: Uw gast betaalt alléén voor de stroom en het drinkwater dat hij verbruikt heeft!   

ST&D heeft reeds jarenlange ervaring in de recreatiebranche. Van het leveren van robuuste toegangstechniek; denk aan slagbomen, tourniquets en inzinkbare pilaren, tot het faciliteren van elektra en drinkwater. En vanzelfsprekend: de toegang tot sanitaire voorzieningen en het activeren van douches, wasmachines en drogers.

Kortom, we laten u graag kennismaken met deze ‘slimme’ technologieën.
Daarnaast vindt u op de stand natuurlijk wederom de gedegen, gastvrije toegangstechniek die u van ons gewend bent én natuurlijk de robuuste campervoorzieningen van onze Duitse business partner Beckmann GmbH.
U bent van harte welkom op onze stand in Hardenberg!

Dynamisch afsluiten op Vakbeurs Mobiliteit

Dynamisch afsluiten in een dynamische markt; ST&D laat zien hóe
Vakbeurs Mobiliteit, 28-29 november ’18, Houten

ST&D constateert dat de markt in dynamisch afsluiten, toegangscontrole en parkeren de afgelopen jaren sterk is veranderd. Aan beveiliging worden steeds hogere eisen gesteld en de toegangstechnieken spelen in toenemende mate een rol in de beleving van de gastvrijheid van een bedrijf of gemeente; een hogere beveiligingsgraad hoeft echter geen bottleneck te zijn voor de doorstroming van bezoekers! Tel daarbij op dat onze strak vormgeven toegangsinstallaties ook mooi zijn om te zien…

Op de Vakbeurs Mobiliteit laat ST&D u, als partner van Nedap, graag de mogelijkheden zien als het gaat om ‘smart city access’,
‘wireless vehicle detection’ en ‘long range identification’. Met oplossingen zoals het platform voor voertuigcontrole en toegang-op-afstand: MOOV. Óf bijvoorbeeld het platform met real-time parkeerinformatie: SENSIT.


(meer over het city access project in Roermond vindt u hier)

Fabrikant en erkend installateur
ST&D is zowel fabrikant als installateur. Al onze producten produceren wij in onze fabriek in Apeldoorn. Van slagbomen, inzinkbare palen tot complete parkeersystemen. Eigen personeel zorgt voor vakkundige montage op uw locatie(s). Hierbij werken we, waar nodig, nauw samen met uw technische mensen. Het uitgangspunt is een solide installatie die betrouwbaar is, die past bij uw doelstellingen en die weinig onderhoud nodig heeft!

ST&D werkt voor
gemeenten, projectontwikkelaars, de recreatiebranche en vele andere bedrijven. Ook particulieren doen steeds vaker een beroep op onze expertise. Onze producten treft u aan in autoluwe binnensteden, parkeergarages, bedrijfspanden, op campings en bij andere toegangen en verkeerssituaties. Zij vinden bij ons producten zoals:

high security pillars voertuigdetectie
traffic pillars parkeersystemen
kentekenherkenning betaalsystemen
slagbomen 24/7 servicedienst
tourniquets NL fabricaat

ST&D werkt ook internationaal
ST&D is niet alleen succesvol actief op de Nederlandse markt. Samen met onze partners werken wij ook in België, Denemarken, Duitsland en het Midden-Oosten (Verenigde Arabische Emiraten). Dus ook voor grensoverschrijdende projecten kunt u op ons rekenen.

Kortom
Security, Technics & Development, ofwel: ST&D, heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van toegangscontrole, toegangsdosering, beveiliging en verkeersregeling. We bedenken oplossingen, bouwen èn onderhouden ze.
Dat wij een betrouwbare partner zijn blijkt uit onze trouwe opdrachtgevers; daar zijn we best trots op!

Wij nodigen u van harte uit: bestel hier uw gratis toegangskaart(en)!