Menu openen
Referenties
Referenties
Referenties

Een goede referentie zegt meer dan duizend woorden!

Hieronder enkele referenties van projecten van verschillende relaties. Zoals u kunt zien realiseren wij alles op het gebied van parkeren, veiligheid, stadsafsluitingen, etc. voor diverse gemeentes, overheden, recreatieparken, etc. Staat het voorbeeld waar u opzoek bent er niet tussen? Dat kan, dit is enkel een kleine greep uit onze werkzaamheden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van uw specifieke situatie. Wij denken graag met u mee!

Camping De Koeksebelt

Al meer dan 100 jaar bestaat Camping De Koeksebelt. Toen hadden ze nog geen slagbomen… Nu zijn er andere vraagstukken op gebied van kwaliteit en veiligheid. De samenwerking met ST&D resulteert in verschillende vormen van innovatieve én vooral gastvriendelijke toegangscontrole-installaties.

Gemeente Arnhem

Hoe houd je je historische binnenstad bereikbaar en leefbaar terwijl het aantal voertuigen toeneemt? De gemeente Arnhem stond voor deze uitdaging en koos ST&D in samenwerking met Nedap om verkeersstromen te reguleren en voertuigen gemakkelijk toegang te verlenen tot het stadscentrum.

Bonaire Airport

Na een gedegen Covid-onderzoek, het invullen van vele, vele formulieren (en daarna alsnog een paar dagen in quarantaine blijven voordat het vliegtuig vertrekt) is het er dan toch van gekomen. Samen met de heren techneuten van onze partner ter plaatse: IBO, hebben wij o.a. de toegangscontrole, slagbomen en kassa’s tot een goed en veilig resultaat volbracht. Een mooie internationale referentie om trots op te zijn.

Uiterwaarde Recreatiegebieden

Met een oppervlakte van 330 ha. ligt Recreatiegebied De Gouden Ham tussen de dorpjes Appeltern en Maasbommel. Een zeer groot waterrecreatiegebied en onderdeel van Uiterwaarde. ST&D heeft een aantal parkeerplaatsen onder handen genomen; op gedoseerde wijze kan de toestroom van bezoekers nu gehandeld worden.

Gemeente Kerkrade

Het centrum van Kerkrade was al ‘autoluw’; er werden al zo min mogelijk gemotoriseerde voertuigen in het centrum toegelaten. Helaas bleken de bestaande maatregelen onvoldoende te helpen tegen het rijden en parkeren van auto’s in het centrum. Om de veiligheid van voetgangers te kunnen blijven garanderen, besloot de gemeente Kerkrade om het centrum af te sluiten met zakpalen (ofwel: bollards) in het wegdek.

Gemeente Dordrecht

Gemeente Dordrecht heeft gekozen voor de Mega Pillar / City Pillar van ST&D ter vervanging van de huidige pillars. De busbaan is afgesloten, de Grote Markt en de toegang tot het leerpark.

Autobedrijf Rüttchen Breda

Bij autobedrijf Rüttchen in Breda wordt er veel kostbaars getoond. Een etalage is bedoeld om het aanbod zo mooi en openlijk te tonen. Dit maakt dat er veel transparantie is. Helaas wordt dit door sommige mensen niet opgevat zoals het moet. Ramkraak beveiliging ook hier noodzakelijk. Samen met Rüttchen hebben we gezocht naar een voor hen passende oplossing waar ook esthetica een essentiële rol speelt..

Universiteit Twente

De campus van de Universiteit Twente (UT) is groot, heel groot. Op een terrein als dit is het dan ook geen overbodige luxe om verkeersstromen en parkeren goed te regelen. Daartoe heeft de UT al maar liefst 8 (inzinkbare) bollard-installaties van ST&D Apeldoorn BV staan.

Resort Marina Oolderhuuske

De aanzienlijke oppervlakte van het prachtige Resort Marina Oolderhuuske is onderverdeeld in o.a. eigen jachthaven, camping en (drijvende) vakantiewoningen. Naast het gecontroleerd toegang verlenen was daarom de nadrukkelijke wens voor een web-based (toegangs) managementsysteem. 

Gemeente Roermond

Een beweegbare fysieke afsluiting (BFA) voor gemeente Roermond. De stadsafsluitingen zijn voorzien van kentekenherkenning en aangesloten op een centraal management systeem: MOOV van het Nederlandse fabricaat Nedap. De zes dynamische bollard installaties zijn onderdeel van de in totaal 10 onder handen genomen installaties, met City-Pillars, in Roermond.

Camperpark Kinderdijk

Dit gerenommeerde camperpark, op één van ’s lands meest toeristische plekken in de buurt van de molens van Kinderdijk, koos voor de expertise van ons Apeldoorns bedrijf. Samen met onze partner Beckmann hebben wij een pracht van een campercomfortsysteem geleverd; van parkeersysteem (in-/ uitrijterminals, slagbomen, kassa -CCV connected- en managementsoftware) tot aan de stroomvoorziening. Het systeem is meertalig (o.a. Italiaans!) ingericht zodat de grote stroom (inter)nationale camperaars een zo gastvrij mogelijk welkom ervaart!

 

Vakantiepark De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart beschikt over een gastvrije entree; een ST&D parkeersysteem met robuuste ST&D slagbomen en ticketzuilen en kassa van haar Duitse partner Beckmann. Gasten kunnen desgewenst cashless betalen door de technologie van betalingsafhandelaar CCV. Daarnaast is De Kuilart door ST&D voorzien van toegangscontrole-managementsysteem MOOV-Leisure van Nedap.

Ambulance Voorziening Utrecht

Regionale ambulance voorziening Utrecht beschikte al jaren over een aantal slagbomen met bijbehorend toegangscontrolesysteem. Die slagbomen waren echter behoorlijk op leeftijd, maar het bijbehorende toegangscontrolesysteem nog niet. In goede samenspraak met de opdrachtgever hebben wij de huidige slagbomen vervangen door een paar robuuste STD 600’s welke door hen zelf zijn aangesloten op het bestaande toegangscontrolesysteem (SALTO).

Camping De Veerstal

Voor Camping De Veerstal hebben wij een kentekenherkenningssysteem geplaatst. Daarnaast hebben wij alle slagbomen geplaatst bij de parkeerplaats en bij de jachthaven. Deze slagbomen zijn van eigen fabricaat.

Bedrijfsterrein de Aam

In samenwerking met onze partner Securitas hebben wij bedrijfsterrein De Aam uitgevoerd met 14 vandaalbestendige camerazuilen. Deze zuilen zijn uitgevoerd met een kentekenherkenningscamera en overzichtscamera. Alle informatie is gekoppeld aan de regionale meldkamer.

Gemeente Nunspeet

Een veilig en toch toegankelijk centrum was de vraag vanuit gemeente Nunspeet. Vijf Locaties rondom de markt en het gemeentehuis zijn voorzien van dynamische wegafsluiting. Voor de toegang van de nood- en hulpdiensten is gekozen voor de transit 112. Dit is een transpondersysteem van het fabricaat Nedap. Een referentie op trots op te zijn.

Gemeente Emmen

Het centrum van gemeente Emmen is grondig aangepakt en vernieuwd. In deze metamorfose is ook gekozen voor vijf nieuwe dynamische afsluitingen geleverd en geplaatst door ST&D.

Dormio Resort Maastricht

ST&D Apeldoorn heeft ruime ervaring in de recreatie en leisure industrie. Dat resulteerde in een grootschalig toegangscontrole- en parkeerproject. Maar liefst 10 slagbomen zijn er geplaatst voor de toegang tot het villapark, de golfbaan en de parkeerplaats. Deze locaties zijn voorzien van camera-observatie, intercom, mifarecardreaders en een betaalmogelijkheid voor de parkeerplaats. Ook aan een snelle doorgang voor nood- en hulpdiensten is reeds gedacht. Gastvriendelijkheid in de leisure industrie!