Menu openen

Gastvrije toegang voor Resort Marina Oolderhuuske

Referenties – Resort Marina Oolderhuuske

Web-based toegangsmanagementsysteem voor ‘Parel van de Maasplassen’

De aanzienlijke oppervlakte van het prachtige Resort Marina Oolderhuuske is onderverdeeld in o.a. eigen jachthaven, camping en (drijvende) vakantiewoningen. Naast het gecontroleerd toegang verlenen was daarom de nadrukkelijke wens voor een web-based (toegangs)managementsysteem.

Dat bekent veel bruikbare info over vervoersbewegingen op het resort. Maar resulteert ook gewoon simpel in het praktische feit dat men vanaf meerdere werkplekken op het resort nu een gastvrije toegang kan verlenen en niet meer ter plaatse hoeft te gaan om gast of leverancier toegang te verlenen. Dit kan vanaf afstand.

Perry Houkens, eigenaar Resort Marina Oolderhuuske:
“Een voordeel waaraan ST&D met plezier kon voldoen; de toegangscontrole van ST&D koppelt namelijk eenvoudig met de software van e-Captain. Zoals bijvoorbeeld de ‘haven-module’ van e-Captain waarin eenvoudig passanten kunnen worden verwerkt. Wij zijn blij de prettige samenwerking met ST&D voort te zetten.”

Al eerder stak ST&D de handen uit de mouwen aangaande de vernieuwingsfase op het resort: ook intercoms, slagbomen, gecodeerde handzenders en overige toegangscontrole zijn aangepast. Dit om de vervoersstromen en daarmee de veiligheid te reguleren. Er zijn tenslotte ook veel bezoekers: vast gasten, daggasten, leveranciers etc. Helaas ook ongenode gasten:

“Bij onze bezoekersparkeerplaats hadden we veel last van hangjeugd en jongeren die met scooters onder de slagboom door gingen. We hebben daarom ST&D Apeldoorn in de hand genomen voor het vervangen van de slagbomen voor deze bezoekersparkeerplaats.”, aldus dhr. Houkens.

Dat laatste probleem heeft ST&D opgelost door vandaalbestendige slagbomen te plaatsen. Deze zijn voorzien van een zgn. ‘onderrok’ en een magneetvergrendeling van maar liefst 4.000N (=400 kg).

Meer informatie over web-based toegangscontrole of (vandaalbestendige) slagbomen? Stuur uw verzoek naar info@st-d.nl en wij nemen graag contact met u op.