Menu openen
Nieuws
Nieuws

Al meer dan 15 jaar succesvolle samenwerking tussen Nedap en ST&D Apeldoorn B.V. voor gecontroleerde voertuigtoegang in recreatieve omgevingen

3 november 2022

Hoe zorg je voor gecontroleerde voertuigtoegang en een soepele doorstroom van voertuigen op je camping of vakantiepark zonder dat dit veel tijd kost? ST&D Apeldoorn B.V. en Nedap Identification Systems bieden een toegangscontroleoplossing waarmee je automatisch toegang van voertuigen op je camping of vakantiepark regelt. Al meer dan 15 jaar werken deze partners samen en ze zijn tot de dag van vandaag succesvol gebleken. Inmiddels hebben ze al meer dan 90 recreatieve omgevingen in Nederland voorzien van de MOOV Leisure oplossing.

Vakantiepark De Kuilart zet MOOV Leisure in als onderdeel van haar gastvriendelijke in- en uitcheck

Behoefte aan automatisering van toegang en check-in proces

Als beheerder of medewerker van een vakantiepark of camping wil je zorgen voor een gastvrije ontvangst, een snel in- en uitcheckproces en wil je dat gasten een fijn verblijf hebben. Om veiligheid te garanderen en druk verkeer van voertuigen tegen te gaan, plaatsen veel recreatiebedrijven een slagboom bij de in- en uitgang, zodat ze kunnen controleren welke voertuigen het terrein betreden. Maar als beheerder of baliemedewerker wil je niet de hele dag druk zijn met de bediening hiervan. De huidige personeelstekorten zorgen ervoor dat er meer of diverse taken bij komen en dat het risico bestaat dat dingen langer duren, met als gevolg lange rijen bij de slagboom. Wat als er een oplossing is die dit proces volledig automatiseert? Nedap en ST&D Apeldoorn B.V. bieden al meer dan 15 jaar een totaaloplossing voor de recreatiemarkt: MOOV Leisure. Een simpele oplossing voor automatische en gecontroleerde voertuigtoegang. Hierdoor zijn ongewenste bezoekers en wachtrijen op de camping of het vakantiepark verleden tijd.

Meer dan 25 jaar ervaring op gebied van toegangstechniek

ST&D Apeldoorn B.V. staat bekend als expert voor het leveren van totaaloplossingen voor gecontroleerde toegang en biedt hoogwaardige producten. ST&D bestaat al meer dan 25 jaar; het bedrijf heeft een enorme ervaring opgebouwd op het gebied van beweegbare, fysieke afsluitingen. Dynamisch afsluiten in combinatie met kentekenherkenning, toegangscontrole en overige elektronicatoepassingen; het Apeldoorns bedrijf is al meer dan 25 jaar één van de weinige Nederlandse producenten in deze markt.

“Al meer dan een kwart eeuw creëren, bouwen en onderhouden wij oplossingen op het gebied van voertuigtoegangscontrole. De duurzame producten van Nedap dragen zeker bij aan de betrouwbaarheid van onze toegangscontrole. Maar met producten alleen kom je er niet; het staat of valt met samenwerken en kennis delen. De korte lijnen en de bereidheid van Nedap experts om met onze engineers én met onze klanten mee te denken resulteert niet alleen in de reeds langdurige samenwerking, maar levert met MOOV Leisure ook een prachtig product op voor recreatieve omgevingen!” Ben Siebes, Commercieel Directeur, ST&D Apeldoorn B.V.‍

Toegangscontroleoplossing MOOV Leisure

Nedap’s MOOV Leisure oplossing is een software module die specifiek ontwikkeld is voor het beheren van voertuigtoegang in recreatieve omgevingen. Hiermee stel je in een aantal simpele stappen het toegangsbeleid vast en beheer je eenvoudig toegangsrechten en profielen. Met deze oplossing zorg je ervoor dat geautoriseerde voertuigen automatisch toegang hebben tot de camping of het vakantiepark. Hiermee voorkom je rijen bij de slagboom en ontlast je de receptioniste die de slagboom beheert. Doordat het beheren van toegangsrechten volledig in de cloud mogelijk is, ben je niet meer afhankelijk van tijd of plaats. Waar en wanneer het jou uitkomt, kan je de slagboom openen. MOOV integreert naadloos met online boekingssystemen, waardoor toegang bij voertuigen van online boekingen automatisch wordt gerealiseerd.

“MOOV Leisure is opgezet door samenwerking tussen ST&D, Nedap en recreatie ondernemers zelf om echt aan te kunnen sluiten bij de wensen van de recreatiemarkt. De combinatie van MOOV Leisure software en de slagbomen, installatie en beheer van ST&D biedt eigenaren van vakantieparken een totaaloplossing voor automatische voertuigtoegang en -beheer. Hierdoor ontzorgen we het personeel en hebben ze tijd voor andere taken. Het is ontzettend mooi dat we al meer dan 15 jaar intensief samenwerken en daardoor zoveel kennis en expertise hebben opgedaan om de beste oplossing voor recreatie ondernemers te realiseren en te onderhouden.” Evelien O’Sullivan, Proposition Manager MOOV, Nedap Identification Systems‍

Al meer dan 15 jaar succesvolle business partners

Succesvolle samenwerking

De jarenlange samenwerking tussen ST&D en Nedap heeft gezorgd voor grote kennis en expertise op het gebied van toegangscontrole op campings en vakantieparken. En dat is terug te zien in de mooie projecten die in Nederland zijn uitgevoerd. Zo hebben zij samen MOOV Leisure ingezet bij o.a. Vakantiepark De Klepperstee, Drive-In Camperpark in Ouddorp, Vakantiepark De Kuilart in Koudum en Camping It Soal in Workum. ST&D en Nedap kijken er naar uit om ook andere Nederlandse campings, vakantieparken en camperparken te helpen in het realiseren van een veilige toegang van voertuigen en gastvrije ontvangst voor gasten.

Vragen of meer weten? We helpen je graag!
Check het filmpje van MOOV Leisure of direct contact met ons op.