Menu openen
Nieuws
Nieuws

EasySecure en ST&D

9 maart 2023

Partners voor innovatieve toegangscontrole en gezichtsherkenning

Ook bij toegangscontrole installaties volgen technische ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Bij de ontwikkeling en fabricage werkt ST&D nauw samen op gebied van technologie; daarom laten we u graag nader kennismaken met een van onze gerenommeerde business partners: EasySecure International.

EasySecure biedt een onafhankelijk cloudplatform voor toegangscontrole, tijd, aanwezigheid, bezoekersregistratie en integraties. Het bedrijf richt zich op de toekomst door het gebruik van Cloud software, mobiele toepassingen, biometrie en draadloze toepassingen. ST&D past de toepassingen Gezichtsherkenning en Automatische deursloten toe in haar oplossingen voor de recreatie- en leisure branche.

gezichtsherkenning bij indoor speelparadijs Camping De Kleine Wolf, Ommen

Ben Siebes, Commercieel Directeur ST&D: “Wij maken gebruik van EasySecure in onze toegangsinstallaties als het gaat om gezichtsherkenning en automatische deursloten. We merken bij ST&D dat met name gezichtsherkenning in rap tempo aan bekendheid wint. Sinds we deze toepassingen op de Recreatie Vakbeurs hebben laten zien hebben we dit al voor een aantal campings en recreatieondernemers mogen uitrollen. Denk daarbij aan toegang voor zwembad of sanitair. De praktijk laat dan ook zien dat we daarmee in EasySecure ’n innovatieve en betrouwbare partner hebben gevonden”.

Daar haakt Wesley van der Pligt, EasySecure graag op in: “Inderdaad, met gezichtsherkenning kun je je gasten automatisch toegang tot park, accommodatie of andere faciliteit, zoals zwembad geven. Ook kan desgewenst gekoppeld worden met ’n boekingssysteem. Met de verschillende oplossingen van onze cloudsoftware is tussenkomst van een receptie dan ook niet altijd meer nodig om de ultieme klantbeleving te creëren. ST&D zorgt er daarbij voor als systeemintegrator dat onze toepassingen zoals gezichtsherkenning en automatische deursloten professioneel toegepast worden in de toegangsinstallatie. Dat maakt dat we als partners een mooie totaaloplossing kunnen bieden aan de recreatieondernemer!”

Meer weten over EasySecure en toepassingen voor hotels en recreatieparken?
ST&D en EasySecure denken graag met u mee!

EasySecure International, opgericht in 2005, is specialist op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en integraties. Het bedrijf richt zich op de toekomst door het gebruik van Cloud software, mobiele toepassingen, biometrie en draadloze toepassingen. Er wordt daarom continu geïnvesteerd in de nieuwste technologieën en hoogste kwaliteit.

Het bedrijf werkt met verschillende, bewezen hardware. En biedt zo flexibiliteit en onafhankelijkheid in het kiezen van de best passende oplossing. Intelligente wandlezers, draadloze cilinders, draadloze deurbeslagen, vingerscans, gezichtsherkenning, kentekenscans, codetableaus & lockers, of een combinatie van; het kan allemaal. www.easysecure.nl

Meer dan 25 jaar ervaring in toegangscontrole, beveiliging en verkeersregeling ST&D (voluit: ST&D Apeldoorn B.V.) bedenkt, bouwt en onderhoudt toegangscontrole- en parkeersystemen. Daarnaast levert het bedrijf al meer dan 25 jaar betaal- en energiesystemen. Dat ST&D een betrouwbare partner is blijkt uit de trouwe opdrachtgevers. Zo werkt ST&D voor gemeenten, projectontwikkelaars, de recreatiebranche en vele andere bedrijven. Ook particulieren doen steeds vaker een beroep op de expertise. De producten (denk aan: slagbomen, kentekenherkenning, inzinkbare pillars, betaalautomaten en parkeersystemen) treft u aan in autoluwe binnensteden, parkeergarages, bedrijfspanden, campings en bij andere toegangen en verkeerssituaties. www.st-d.nl