Menu openen
Nieuws
Nieuws

MOOV Leisure

13 oktober 2022

Gecontroleerde voertuigtoegang en een gastvrije ontvangst voor campings en vakantieparken i.s.m. Nedap

Ongewenste bezoekers en lange rijen voertuigen bij de check-in van de camping of een vakantiepark: het is de uitdaging van elke beheerder om hier niet de hele dag druk mee te zijn. Je wilt dat gasten zich veilig voelen en dat je alle tijd aan hen kan besteden om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Maar je wilt niet al je kostbare tijd besteden aan het checken of gasten toegang hebben tot het terrein en het bedienen van de slagboom. ST&D biedt i.s.m. Nedap MOOV Leisure: een complete toegangscontroleoplossing waarmee je simpel en automatisch de toegang van voertuigen op je camping of vakantiepark regelt. Met MOOV Leisure kan je gemakkelijk en overal de toegangsrechten beheren en voorkom je lange rijen bij de slagboom. Omdat dit proces volledig geautomatiseerd is, heb je als beheerder echt tijd voor je gasten en andere belangrijke zaken, die bijdragen aan de gebruikerservaring op het park.

Behoefte aan een soepele doorstroom en gecontroleerde voertuigtoegang
Voor recreatieve omgevingen, zoals campings en vakantieparken, staat alles in het teken van een fijn verblijf voor je gasten. Als beheerder of medewerker wil je zorgen voor een gastvrije ontvangst, een snel in- en uitcheckproces en wil je dat gasten zich altijd veilig voelen en kunnen aankloppen bij vragen of problemen.

Om veiligheid van gasten te garanderen en druk verkeer van voertuigen tegen te gaan, plaatsen veel recreatiebedrijven een slagboom bij de in- en uitgang, zodat ze kunnen controleren welke het terrein betreden. Maar als beheerder, of misschien ook als baliemedewerker, wil je niet de hele dag druk zijn met de bediening hiervan. De huidige personeelstekorten zorgen ervoor dat er meer of diverse taken bij komen en dat het risico bestaat dat dingen langer duren, met als gevolg bijvoorbeeld lange rijen bij de slagboom. Denk vooral aan piekmomenten wanneer er in- en uitgecheckt wordt door gasten.

Wat als er een oplossing is die dit hele proces bij de slagboom automatiseert, zodat je gasten niet hoeven te wachten en dat je zelf je tijd effectief kan besteden? Nedap lanceert MOOV Leisure: een simpele oplossing voor automatische en gecontroleerde voertuigtoegang.

Nedap’s MOOV Leisure software
Nedap’s MOOV Leisure is een software module voor de toegangscontrole van voertuigen binnen recreatieve omgevingen. Hiermee stel je in een aantal simpele stappen het toegangsbeleid vast en beheer je eenvoudig toegangsrechten en profielen. MOOV kent verscheidene voordelen:

  • Gemakkelijk toegangsrechten aanmaken of wijzigen;
  • MOOV is een webapplicatie, wat betekent dat je altijd en overal inzicht hebt. Hierdoor hoef je dus niet bij de slagboom aanwezig te zijn.
  • MOOV is naadloos geïntegreerd met online boekingssystemen, waardoor toegang voor voertuigen van online boekingen automatisch wordt gerealiseerd.
  • Contactloze toegang van voertuigen op basis van kenteken.
  • MOOV werkt met vrijwel elk soort slagboom of hek, zowel nieuwe als bestaande.
  • Alle gebeurtenissen bij een toegang worden in een logboek vastgelegd, waar altijd toegang tot is.

“De trend van automatische contactloze check-in van voertuigen op vakantieparken, campings en camperparken neemt alleen maar toe door de huidige personeelstekorten. Met MOOV Leisure kunnen we eigenaren van vakantieparken ontlasten door de gehele voertuigtoegang automatisch te realiseren, waardoor zij zich geheel kunnen richten op de klantervaring.” Evelien O’Sullivan, Propositiemanager MOOV bij Nedap

Precies weten hoe MOOV Leisure werkt? Bekijk dan onderstaande video:

“MOOV heeft zich bij onze klanten door de jaren heen bewezen als een gedegen toegangscontrole-oplossing voor voertuigen. MOOV Leisure gaat verder en biedt een voertuigoplossing speciaal voor ondernemers uit de recreatiesector, gebaseerd op praktijkervaringen van klanten. Dat resulteert in een softwaremodule die de recreatieondernemer en hun medewerkers, op gebied van voertuigbeheersing daadwerkelijk ontlast. Veel van onze bestaande klanten en nieuwe recreatieondernemers ondervinden inmiddels zelf de voordelen van Leisure in hún eigen dagelijkse praktijk waar men niet voortdurend bezig is met het bedienen van de slagboom, maar waar men weer tijd en aandacht heeft voor de gasten”, Ben Siebes, Directeur van ST&D Apeldoorn B.V.

Aan de slag met MOOV Leisure
Wil je als beheerder of baliemedewerker van een vakantiepark of camping je tijd efficiënt besteden en zorgen voor een gastvrije en veilig ontvangst van gasten? Ga aan de slag! We bespreken graag met je de mogelijkheden van MOOV Leisure. Neem hiervoor contact op met Ben Siebes, ST&D.

MOOV Basic naar MOOV Leisure
Maak je al gebruik van MOOV Basic? Dan kijken we graag samen met jou hoe we de features van MOOV Leisure hieraan kunnen toevoegen. Ook daarvoor kun je contact met ons opnemen!

Of bezoek ons op: