Menu openen
Nieuws
Nieuws

Nu bij ST&D:gecertificeerde bollards van EL-GO Team

2 november 2021

ST&D voegt gecertificeerde bollards van EL-GO Team toe aan assortiment

De Nederlandse specialist in fysieke toegangscontrole voor voertuigen en personen ST&D Apeldoorn B.V. kondigt aan dat nu ook het portfolio van EL-GO Team bij ST&D te verkrijgen is. Het gaat daarbij om hoogst effectieve road blockers en bollards met de hoogste K-ratings; de zogenaamde ‘certified bollards’.

EL-GO Team is een internationale speler met kantoren in het Midden-Oosten en in de Verenigde Staten. De fabrikant is gespecialiseerd in high secure oplossingen voor het reguleren van toegang van voertuigen tot beveiligde zones en kritieke infrastructuren.

Road blockers en certified bollards van EL-GO Team; nu beschikbaar via ST&D Apeldoorn

Uniek
Uniek in het assortiment van EL-GO Team zijn de zogenaamde ‘shallow mount’-oplossingen. Het product METIS bijvoorbeeld is een zogenaamde ‘schuivende bollard’ die veel beveiliging biedt, maar die tóch ingebouwd kan worden op locaties waar diepgaand grondwerk onmogelijk is.

Wereldspeler
De producten en oplossingen van EL-GO Team worden over de hele wereld ingezet, van het Rode Plein in Moskou tot zwaar beveiligde militaire terreinen in de Verenigde Staten en het Midden Oosten. Nu ook in Nederland verkrijgbaar bij ST&D!

Meer info? Contacteer gerust ons team.
Of kijk eens op: www.elgoteam.com