Menu openen
Nieuws
Nieuws

Parkeersysteem De Slingeplas

15 juli 2021

Contactloos betalen voor ‘n vlotte doorstroom

Vakantiepark De Twee Bruggen is gelegen aan de Slingeplas; een prachtig gelegen recreatieplas.
Het innovatieve recreatiebedrijf uit Miste (bij Winterswijk) is geen onbekende voor ST&D; het was dan ook een prettig ‘weerkomm’n’ op dit prachtige Achterhoekse park toen er gezocht werd naar ’n nieuw parkeersysteem voor deze naastgelegen Slingeplas: 

Entree parkeerplaats recreatieplas De Slingeplas

“Ons recreatiebedrijf heeft de exploitatie van de Slingeplas recent overgenomen. Het is een prachtige aanvulling voor ons park, maar er zijn nog wel wat wensen ten aanzien van verbeteringen in het beheer en veiligheid. Eén van de dingen die op ons lijstje stonden was het beter benutten en veiliger maken van de parkeerplaats. Met ST&D zijn wij tot een innovatief parkeersysteem gekomen, waarmee bezoekers van de Slingeplas, gelijk bij aankomst, contactloos kunnen betalen. Een vlotte doorstroom is daarmee beoogd.”, aldus Hendrik-Jan Mensink, eigenaar van Vakantiepark De Twee Bruggen.

ST&D parkeersysteem; design RVS zuilen tbv contactloos betalen i.c.m. robuuste slagbomen

Recreatiegebied De Slingeplas ligt op loopafstand van De Twee Bruggen en biedt een groot zwemmeer met zandstrand, ruime ligweiden en voorzieningen. Het sluit dan ook prachtig aan op het park en de voorzieningen van De Twee Bruggen.  

“Het parkeersysteem van ST&D is gekoppeld aan MOOV Leisure. De implementatie van dit Nedap-systeem in het parkeersysteem van ST&D maakt het mogelijk de voertuigtoegang te reguleren; druk verkeer, onveilige situaties en ongewenste bezoekers zijn tenslotte dingen die een beheerder wil vermijden.
De combinatie van MOOV Leisure met onze robuuste slagbomen en RVS betaalterminals voor contactloos betalen maakt dat een beheerder, of een receptie, niet steeds druk is met de bediening hiervan. Gastvrijheid en een vlotte doorstroom staan voorop.”, aldus Ben Siebes, directeur ST&D Apeldoorn B.V.

www.st-d.nl
www.moovleisure.com/nl