Menu openen
Nieuws
Nieuws

ST&D gaat naar de beurs!

16 oktober 2023

Recreatie Vakbeurs Hardenberg, 14-16 november ’23

Al jaren een goede gelegenheid om in contact te komen met u als recreatieondernemer!

We laten u en uw team graag meer zien over de gastvriendelijke toegangscontrole en voorzieningen op campings en recreatieparken. De mogelijkheden zijn legio, denk maar eens aan:

Slagbomen met kentekenherkenning
Geautomatiseerde voertuigtoegang? Geen personeel meer dat druk is met de slagboom? Als beheerder van een camping of vakantiepark streeft u ongetwijfeld naar een zo aangenaam mogelijk verblijf voor uw gasten.
Samen met je team ga je daarin vér!
Een druk verkeer van voertuigen, onveilige situaties en ongewenste bezoekers op het terrein dragen echter niet bij aan een aangenaam verblijf. Lógisch dus dat veel recreatiebedrijven de toegang van voertuigen op het terrein willen kunnen controleren. Op de Recreatie Vakbeurs laten wij u en uw team live zien hóe!

Campercomfortplaatsen
De vraag naar oplossingen voor moderne kampeerplaatsen neemt toe. Het kampeersegment boomt en daarmee de vraag naar flexibele, individuele vakanties en cashless betaalmogelijkheden. De stijgende energieprijzen dragen ertoe bij dat steeds meer campingeigenaren afstappen van vaste elektriciteits- en watertarieven en een op verbruik gebaseerde facturering willen aanbieden o.b.v. kWh en liter.

Hier bestelt u gratis tickets.
Tot ziens in Hardenberg!

p.s.: meer info en downloads van ST&D Apeldoorn B.V. kunt u vinden op de speciale beurswebsite