Menu openen
Nieuws
Nieuws

ST&D genomineerd voor de Apeldoorn Business Awards

12 september 2023

Apeldoorn heeft prachtige bedrijven en maatschappelijke organisaties. Die zichzelf elke dag met passie, lef en visie proberen te verbeteren. Dat verdient een podium! Ieder jaar in oktober worden de mooiste bedrijven en organisaties tijdens een super feestelijke Award Night bekend gemaakt!

“Onze eerste reactie was er eentje van totale verbazing! We wisten niets van een op handen zijnde nominering. In september ’21 vierden we reeds ons 25-jarig bestaan; met de huidige flinke groei en bijbehorende drukte is deze nominatie een enorme opsteker voor ons team!”, aldus Menno Luyten, directeur/eigenaar van ST&D.

Directie Ben Siebes (li) & Menno Luyten (re), in de eigen metaalwerkplaats waar o.a. RVS-pilaren in allerlei soorten en maten worden gefabriceerd.

ST&D bedenkt, bouwt en onderhoudt met haar team pasklare oplossingen voor toegangscontrole. Denk hierbij aan gemeentelijke (binnen)stadsafsluiting d.m.v. inzinkbare bollardsystemen, alsook aan slagboomsystemen met kentekenherkenning voor de toeristische sector. Bijna alles komt uit de eigen metaal- en elektrowerkplaats, ondersteunt door een groeiende ICT-afdeling.

“Waarom we genomineerd zijn gaan we waarschijnlijk nog precies horen van de jury. Maar we weten dat de beoordelingscriteria zijn niet mals zijn. Resultaat, innovatie, duurzaamheid en onderscheidend vermogen zijn slechts enkele criteria. Dankzij onze langdurige klantrelaties, en de gestage aanwas van nieuwe klanten, hebben we ’n mooi bedrijf opgebouwd. We kijken met ons team dan ook uit naar de Apeldoorn Business Awards!, aldus Menno.

Naast deze jury-award bestaat er óók nog de publiekprijs en jíj kunt daar je stem uitbrengen! Draag je ons team een warm hart toe, dan kun je je stem hier kwijt: Apeldoorn Business Awards | ST&D.
Thanks!

Over de Apeldoorn Business Award
Aldus de organisatie zelf: “We vinden dat Apeldoorn prachtige bedrijven heeft. Bedrijven met passie, lef en visie. Bedrijven die zichzelf elke dag proberen te verbeteren. Kleine en grote bedrijven die mooie producten en diensten leveren en werkgelegenheid in onze regio mogelijk maken. Dat verdient op z’n minst één keer per jaar een podium, want misschien zijn we in Apeldoorn wel te bescheiden. Daarnaast willen we het Apeldoorns bedrijfsleven inspireren en verbinden. Om dit doel te bereiken is de stichting Apeldoorn Business Awards opgericht.

Meer info: Apeldoorn Business Awards | Home